Melyik a legjobb kis dízel? 1.4HDI,1.4TDI,1.5DCI,1.3JTD,1.4D-4D?
1.4HDI
1.4TDI
1.5DCI
1.3JTD
1.4D-4D
1.3 JTD
1.4 HDI
1.4D-4D
Ezek azok a motorok amik érnek valamit. A TDI és a dCi nem jó motorok. Ha túl keveset mész velük az a baj, ha sokat az a baj. Nem jó motorok, a dCi-nél az autó állásána közben beragad a henger. :S
A TDI-nek nagyon rossz hangja van, és megbízhatatlan. (már ha a VW TDI-re gondolsz)
Egyértelműen az 1.5DCI! A Toyota féle 1.4D4D-ről nem tudok nyilatkozni, de a többit mindet próbáltam.
Nem véletlen, hogy az 1.5 dci van a legkülönfélébb autókban kicsitől nagyig. Twingo, Clio, Megane, Laguna, Quasqai, Micra meg még sok más. Csak az mondja, hogy nem jó, aki kifogott egy lehajtott példányt.
előző, egy lehajtott példány alatt arra gondolsz, hogy 2-3 hetet állt a garázsban és beállt a henger? (újonnan vásárolt)
3× szétszedés után sem megy semmi az ország egyik legnagyobb dízel szervizében?
ez 86ezer km-nél!!
Ismerősi körben nem sok jót mondanak róluk :(
Én meg már több, mint 200e Km-t mentem ilyen motorú autóval, és soha semmi probléma nem volt! Az ismerőseim körében szintén nem. Kirívó esetek mindig vannak.
Ja a VW 1.4TDI-jét nagyon messzire kerülni! Egy igazi lepratelep az a 3 hengeres szutyvadék!
Látom sok a tudatlan ember. A dci motor a renault cég legnagyobb mellényúlása... Néhány példa: csapágyak silány minősége, railrendszer hibái, egr szelep állandó próbléma... Stb stb stb... A psa konszern hdi motorjai legenda lett lásd 1.6 hdi-t hasznàl majd minden gyártó... Volvo,ford,mazda.stb. A vw csoport sdi-je tönkretehetetlen, 1.9 tdi-je szintén legenda 90-110le elnyűhetetlen, 1.9 pdtdi egész jó 1.9pdsdi szintén... Remélem nem vettél dci-t :)))
Az előttem szóló tudatlanoknak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!