Elöl új, hátul 90 százalékos téli gumis kerekeket tettem fel. Miért érzek olyat néha mikor lassan megyek mindha fekvő rendőrökön mennék keresztül?
Figyelt kérdés
2011. nov. 24. 13:23
1/6 anonim válasza:
Hátsó gumit nézd át, ha most vetted használtan.
2/6 atilis válasza:
Lehet szálszakadása, ami rosszabb eset, mert kívülről sokszor nem is látszik, de helyrehozni nem lehet.
Vagy csak ki kell normálisan egyensúlyoztatni a kereket.
Gumishoz vidd el, ő 5 perc alatt megmondja, és megcsinálja ha lehet.
3/6 anonim válasza:
ha az első kerekeknél érzékeled,akkor valószínűleg üt a gumid,hirtelen ráfékeztek vagy ilyesmi,használtan vetted a gumit?
4/6 A kérdező kommentje:
Az első kettő teljesen új.
Idegesít, mert most vettem először új gumit.
Este megnézetem.
2011. nov. 24. 16:35
5/6 anonim válasza:
Menny el egy normális gumishoz és nézesd át őket, centíroztasd ki őket.
6/6 anonim válasza:
Ez érdekes én szinte mindíg használt gumit veszek 80-90%-osat és eddig mindíg sikerült jót vennem én inkább arra gondolok nem-e a felnid/felnieid ütnek nekem akkor produkált ilyen jelenséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!