Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Holnap lesz a forgalmi vizsgám...

Holnap lesz a forgalmi vizsgám. Tudnátok nekem tanácsokat adni? És hogy ne izguljak annyira?

Figyelt kérdés

Nagyon félek, holnap végre levizsgázom (ha minden jól megy) forgalomban is. Félek, hogy nagyon fogok remegni, rutin vizsgán is úgy remegett a lábam, hogy majdnem lefulladtam elindulásnál xD. Próbálom úgy felfogni, hogy ha megbukom ha nem ez után is lesz élet, de nem megy....félek rettentően.

A másik meg: tudnátok valami tanácsot adni nekem, mondjuk akik ugyanígy mostanában vizsgáztak, hogy mire figyeljek (az alapvető dolgokon kívül)? Írhatnak olyanok is, akik már évek óta vezetnek:-)

20N

2011. nov. 23. 18:34
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Akkora köd volt ma itt Budapesten, hogy azt hittem életem legrosszabb napja lesz, de NEM! ÁTMENTEM, MEGVAN!!!!!:-D
2011. nov. 24. 15:49
 12/18 anonim ***** válasza:
ennyi :D igaz hogy nem volt vészes?
2011. nov. 24. 16:01
 13/18 anonim ***** válasza:
Ha megtanultál tisztességesen mindent, és nem vagy analfabéta akkor sikerülni fog! Ha nagyon izgulsz mély levegő-kifúj többször. Vezetés közben pedig minden eddig tanultat egyszerre tudnod kell, ergo mindenre kell figyelni! (Szerintem felesleges dolgot nem tanítottak!)
2011. nov. 24. 16:02
 14/18 anonim ***** válasza:
Gratulálok!:)
2011. nov. 24. 17:22
 15/18 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem volt vészes, a vizsgabiztos nagyon kedves volt. És 0 hibapontom lett:D Köszönöm, hogy bíztattatok, és a gratulációkat:)
2011. nov. 24. 20:04
 16/18 anonim ***** válasza:

sziasztok ,kedden lesz 7.50kor forgalmi vizsgám ,eddig elsőre minden sikerult ,amitől izgulni kell elégé az az elsősegély ,mert mentős orvost fogtok ki az komolyan vesz mindent ,neki 1 mozdulat az élet ára.

ha önkéntes doki akkor szarik rá sőt segit tuti meg adja .nekem mentős volt:) meg akart fogni de nem jött össze !elötem 8an voltak de 3 vigyorgot mikor ki jött ,elsősegély vizsga 6500 ft.kresz 75bol.71 et értem el. most forgalom maradt és isten tudja csak mi lesz ott akkor?

2012. jan. 28. 15:52
 17/18 anonim ***** válasza:
nekem kedden reggel lesz és szerintem simán fogom fel ,más kép nem tudom izgulni kár ,beulök adj neki vezetek ha tetszik ugy is rá vágja oké sikerult ha nem szarakodni fog!ahol 50 adok 45 neki -ahol 70 ott 65 adok.
2012. jan. 28. 17:26
 18/18 anonim ***** válasza:

nos reggel 7.50 duna pláza 7kor ott voltam még kicsit pörögtem oktatommal rutin pályán!aztán mondta parkolj le és várunk .

7.40 kor kiirták ,ki lesz a vizsgabistosom,nevem mellé ami már pár napja kint volt.

elindultunk szar utvonalat huztam tudtam mikor hallotam neveket . ez van elkezdtem izgultam ,volt nehéz részem sávot váltotam és egy taxis erőszakosan mellém vágot mikor én huztam jobbra és jelleztem is.de gyorsan vissza rántottam irányt jellezve .hallotam ir.gondoltam vége enyi nehézségem volt rakás jobb kezes utca volt stop táblás szar utca alig láttam be elöréb kellet mennem ott sőt nehezitete gyalogosok jöttek ezerel.parkolgatam ,ugy huztam már ki a vizsgautvonalat bevolt jelölve rajta gondolom a töbin is ugy volt csak más parkolos feladatokkal. !8.45 mondta mehetunk visza felé utolso parkolásom máshol hajtjuk végre balra elöre 90 fok.ezt rutin pályán 2 kocsi közé tetem már meg .enyi volt mondta jo hirem van csevegtunk mi történt mondta átmentem szép volt 6hiba pontot adot ,meg jegyezte nem szorakoztam a vezetésel adtam neki sebeséget 70nél 65km--50nél 45km 30 az 30 volt nem több.és adta irjam allá ( M )mint megfelelt.

2012. jan. 31. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!