Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Opel Astra H vélemény?

Opel Astra H vélemény?

Figyelt kérdés
szeretnék venni 3millió ft.ig 100ezer kilóméterig motor 1600-2000 köbcentiig.mi lenne jó választás léci ha tudtok akkor küldjetek linket!

2011. nov. 23. 14:49
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Nagyon humoros...! IQ
2011. nov. 23. 21:23
 12/15 A kérdező kommentje:
Én se csípem a rendőröket de a traffipaxot még úgyse de akkor is...
2011. nov. 23. 22:30
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem írtad,hogy benzin vagy dízel érdekel.Most sedant 1 darabot találtam a megadott feltételek alapján,1.8-as [link] Annyit érdemes tudni,hogy a sedan jóval tágasabb,mint az 5 ajtós,mert hosszabb padlólemezre épült.Egyébként jó autó szerintem,érdemes lehet egy dízelt is megnézni,de én csak a 6 sebességeset ajánlom,bár egyre kisebb értelme van a dízelnek,tudom.Van választék egyébként,akár újszerű is ennyiért,rajtad múlik,mit választasz.
2011. nov. 24. 10:01
 14/15 kockásfülűnyúl válasza:
Volt anno egy 1.4-em az jól fogyasztott cca6-7 liter átlag, de lábfüggő. Volt két keménytetős H kabrióm is , először az 1.8-ast vettem meg ami 140 ló volt fogyasztás cc8-10 között majd jött a 2.0 turbó ami alapból 11.2-es átlagot nyelt be ennél soha nem ment lejjebb az átlag fogyasztás. A kérdésedre a válasz ha teljesítményt nézem akkor egyértelmű, ha a fogyasztás akkor az is. Neked kell eldönteni melyiket preferálod, de azt tudnod kell mielőtt vásárolsz hogy vannak apró széria betegségei a H-nak melyek kiküszöbölhetőek egy kis odafigyeléssel.
2011. dec. 4. 18:38
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2011. dec. 5. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!