E34 BMW 520i 24V -be lehet rakni 25-ös motort? M50B20 helyett M50B25-öt. Kell-e valamit módosítani?
Figyelt kérdés
2011. nov. 21. 19:39
1/3 anonim válasza:
Nos van két lehetőség mondom őket:
1.Lepapíroztatod így hivatalos a motor csere de több a biztosítás.
VAAAGY
2.Motor csere és használod a b20at nem adod el megtartod mert műszakira vissza kell tenni azt ami a forgalmiba van.
a rendőrtől nem kell félni külsőre ugyan az a blokk észre se veszi a motor kódot nem nézi max az alvázszámot
ÉÉÉS még egy lehetőség a 2.hoz hogy ne cseréld ki a motort műszakin se. (lefizeted őket) Nem én mondtam :)
2/3 A kérdező kommentje:
Nem a papírozásra gondoltam, hanem arra, hogy beépíthető-e, és kell-e valamit, valamiket módosítani mechanikailag, stb...
2011. nov. 24. 17:33
3/3 anonim válasza:
még jó hogy kell más a leömlő a kipuf...
powerfanatics.com
regisztrálj ezen az oldalon és mindent megtudhatsz a bmwk-ről
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!