Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simson S50-be nincs a hátsó...

Simson S50-be nincs a hátsó fékdobba féklámpa kapcsoló, szereztem bontottat MZ-ből belelehet faragni?

Figyelt kérdés
2011. nov. 20. 22:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát, szerintem bele.
2011. nov. 20. 23:02
 2/6 anonim ***** válasza:

Befaragni bármit belehet.

A gyári kapcsoló egyébként sem egy túl biztos szerkezet, bármi ésszerű megoldás csak javítani fog rajta.

Nekem mondjuk egy nem emlékszem honnan szerzett féklámpakapcsolót húz meg a "fékrudazat" egy rugón keresztül, az kapcsolja a lámpát. Pannoniáknál hasonló volt a gyári kialakítás, onnan jött az ötlet, mert az elég megbízhatóan működik.

2011. nov. 20. 23:10
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerintem ne rakd a dobba, a portól úgyis megbízhatatlan.

Én is kívülre szereltem, finoman be lehet állítani és jól működik azóta. Vele párhuzamosan az első fékkarhoz is építettem egy mikrokaocsolót, így bármelyik fékre kapcsol.

2011. nov. 21. 00:10
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

3. válaszoló:

Küldenél képeket, hogy néz ki a mikrokapcsolós változat?

Rövid leírást mellékelnél, hogyan mit kell feltenni?

Email címem: hgabor1234 kukac gmail pont com

Köszönöm.

2011. nov. 21. 16:35
 5/6 anonim ***** válasza:
Most erre mit írjunk? Mindent lehet, csak akarni kell! Amúgy egész féklámpakapcsoló a fékdobba nincs 500Ft.
2011. nov. 21. 17:55
 6/6 A kérdező kommentje:
Hát például, igen vagy nem(pl.teljesen más kialakítású) és hogyan mit kell csinálni és nem csak értelmetlenül unalomból beszólogatni.
2011. nov. 21. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!