2/6 A kérdező kommentje:
jézusom xD
2011. nov. 17. 21:50
3/6 anonim válasza:
Bizony. Motorokkal kezdődött, de aztán ahogy lett ennek a rétegnek pénze - meg úgy az egész országuknak a háborús talpraállás után - áttértek a kocsikra is.
Ha az előző nem volt elég itt egy galéria:
És legnagyobb kedvencem, ami a Keresztapa zenéjét kürtöli:
4/6 A kérdező kommentje:
a vidit küld be jajdecsúnyára>> biztos siker! :DD
(bár a többi is megérdemli)
2011. nov. 18. 11:30
5/6 anonim válasza:
:D
Nem küldöm be, de csak mert félek hogy visszaütne a karma és valaki beküldené az én motoromat is, pedig nem bosozoku... :P
6/6 anonim válasza:
:D Eddig még én sem hallottam róa. Köszi azt a galériát. Megcsinálta a jó kedvem :D Kegyetlenség, hogy úgy elcsúfítanak egy autót. Gondolom az aerodinamikai képességeik egy F1-es kocsival vetekszenek (főleg azé, amelyiknek kékre fújt pingpongasztal van a hátuljára állíttva függőlegesen xD beteges...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!