Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mercikben "csak" infrakulcs...

Mercikben "csak" infrakulcs van, sima immobiliser nincs is?

Figyelt kérdés
2011. nov. 16. 16:11
 1/6 Boykaa ***** válasza:
taliztam már pár Mercivel és eddig csak infrakulcsosokat láttam,pl nekünk is infra kulcsos...
2011. nov. 16. 18:12
 2/6 A kérdező kommentje:
És annak ugye az az "immobilizere"
2011. nov. 16. 20:44
 3/6 Boykaa ***** válasza:
szerintem igen,de holnapra tudok neked pontos választ is adni ha kell,mert akk megkérdem apumat
2011. nov. 16. 20:54
 4/6 anonim ***** válasza:
Bele van építve az immobiliser a kulcsba.
2011. nov. 17. 03:05
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem az E osztály infrakulcsos volt a jelenlegi S osztály szintén.

1999 február 28.-án gördült le az utolsó hagyományos fémtollas kulccsal ellátott Mercedes a gyártósorról tehát 99 március 1.től minden Mercedest infrakulccsal gyártotak.

Hozzáteszem, ezzel eléggé megnehezítve a tolvajok dolgát! Aki egy infrás Mercedest el tud lopni tréler nélkül... hát le a kalappal!

2012. nov. 21. 09:33
 6/6 A kérdező kommentje:
most már rájöttem, hogy maga az immobiliser jelenti azt hogy indításgátló, tehát végülis az infra is így működik. Ez mért biztonságosabb a sima chippes immónál? Elvileg azt se lehetne ellopni, de akkor mégis hogy lehet? Elvége csak a szuperokos immos gyujtáskapcsoló utáni gyűjtáskábelt kell megtalálni, és összekötni, akkor mindegy hogy az a gyujtéskapcsoló ellenőrzi-e a chippet vagy nem, akármilyen bonyolult is az, nem?
2012. nov. 21. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!