Miért lehet az, hogy a legtöbb ilyen 525-ös BMW-t lejárt külföldi okmányokkal árulják? ->
2011. nov. 13. 17:06
1/6 anonim válasza:
Mert a németek szinte ingyen odaadják az ilyesmit. Nem a legtöbb helyen árulják így, hanem az olcsókat!
2/6 anonim válasza:
Mert gondolom mindet külföldről hozzák be!
3/6 anonim válasza:
Mert megveszik külföldről szotyiért, járnak vele amíg van érvényes külföldi okmánya és mikor lejár eladják vagy elbontják alkatrésznek, mivel az egész autó nem ér annyit, mint amennyibe a regadó + itthoni forgalomba helyezés kerülne.
4/6 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm!
2011. nov. 13. 21:07
6/6 anonim válasza:
Én mostanába az 1996-os 725D-ket nézegetem itthon olyan 1M körül vannak, németből behozott regadóval, felrendszámozva, mindennel 1.5m mégis azt mondom, hogy amiket megnéztem kereskedésbe azok borzalmasak, inkább megéri németből behozatni 1et
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!