Vehetek autót jogsi nélkül is? A biztosítási díj így sokkal magasabb lesz, vagy a kettőnek egymáshoz semmi köze?
Ha első kocsid lesz, akkor a biztosítás úgyis magas kategóriával indul, akár van jogsid, akár nincs.
(Szerintem egyébként a biztosító nem tudja, hogy van-e, mert a megkötéshez csak személyi és a kocsi papírjai kellenek a jogsi nem. De lehet, hogy tévedek)
ha nincs jogsid minek az auto?
mert ah ajándékba karod,akkor célszaerübb ha az illetö nevére veszed.
utolsónak
Lehet autód, akkor is, ha nincs jogsid.
A lányomnak is vettünk, az ő nevén van jogsija még folyamatban sincs, a barátja jár vele.
Vehetsz, csak ha hitelre veszed akkor mindenképp fognak kérni egy kezest akinek van jogosítványa. Ez szabály.
Ha kp-ra veszed, baromira senkinek semmi köze hozzá, hogy van-e jogsid, nem fogja a kereskedőt érdekelni.
Kötelezőnél így is AOO meg jogsival, ha az első autód lesz.
Viszont, ha hitelre veszed és casco is kell, ott drágább a tarifa egy jogsi nélküli személynek, mint egy jogsival rendelkezőnek. Remélem én is tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!