Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Motorra hogy szedjek össze pénzt?

Motorra hogy szedjek össze pénzt?

Figyelt kérdés

sziasztok!

15 éves vagyok,motorra hogy tudnék pénzt szerezni?

nem szerezhetnék semmivel sem pénzt?

karrier témában nem válaszolnak.

gondolkodtam,hogy valamilyen növényt termesztek,de sok idő míg felnő és eltudom adni ,tök ami gyorsnövésű,dísztökkel(hallowen tök,óriástök,dísztökkel) lehetne valamennyi pénzt szerezni?

vagy esetleg úgy is fontolgattam,hogy veszünk egy leonbergit vegyek egy leonbergit,tudom elején sokba kerül(orvosi költség,étkeztetés,kutya vételára),de utánna visszahozza az árát ha majd lesznek kiskutyái nem?

vagy esetleg milyen más álattal növénnyel tudnék foglalkozni,amire lenne kereslet?

mire van kereslet amit meg is tudok én csinálni?

most van 220.000 ft-om betudom fektetni(sőt még többet is),de később szeretném ha visszajönne 600-800.000 Ft legalább(mondjuk 2-3 éven belül)

nagyon várom az ötleteket,el mondhatjátok,hogy ti mivel szereztek pénzt.

2011. nov. 1. 18:51
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

enduro/cross

yamaha yz 250,ktm sx 250,kawasaki kx 250

2011. nov. 1. 20:35
 12/21 anonim ***** válasza:

basszus, 220-ért már elég komoly nagy teljesítményű igaz régi túragépet lehet venni.

15 évesen maradj csak a Simonnál vagy babettánál, azt úgyse sajnálod ha összetöröd esetleg, ne akarj egyből Rs-re ülni 0 gyakorlattal, aztán jöhet az Mz, Jawa és társai, ezek után vennék csak nagyon drága motort. Meg amúgy is minek veszel drága pénzért 50 vagy 125-ös motort ha lesz nagyobb jogsid az már úgyse fog kelleni, érdemesebb akkor nagyköbcentis motort drágán venni ha már van A korlátlan jogsid.

2011. nov. 1. 20:38
 13/21 anonim ***** válasza:

www.eudiakok.hu

www.muisz.hu

www.universitas.hu

www.mads.hu

www.furgediak.hu

Csak egy pár lehetőség, ahol hónapok alatt a 200ezerből 500 is lehet ;)

Viszont abba belegondoltál, ha motort veszel, annak lesz szervizköltsége, méghozzá nem is kevés? Főleg amilyeneket felsoroltál, nem 2ft-os dolog lesz, könnyen összejön 100.000.- feletti összeg, ha kifogsz egy fost....

2011. nov. 1. 20:51
 14/21 A kérdező kommentje:
tudom,éppen ezért akarok komoly motort venni.
2011. nov. 1. 21:07
 15/21 anonim ***** válasza:

Félreértesz... Ha komoly motorod van, akkor mégtöbbe kerül a javítás, mintha mondjuk egy 250-es ETZ-vel kezdenél, viszont nem mind1 hogy a javítást akár otthon is meg tudod oldani, vagy szakszervízben oldják meg 100ezrekért...

Ha ne adj isten elütnek, vagy elesel, akkor az idomok és a többi dolog rengeteg pénzbe kerülnek egy "komoly" motornál, míg egy olcsóbb tanulómotorhoz akár bontóban is kapsz alkatrészt... Nem akarom elvenni a kedved, de gondolom nem 3 hónapig akarod használni, tehát az 1 dolog hogy megveszed, de fenn is kell tartani.

2011. nov. 1. 21:43
 16/21 A kérdező kommentje:
értelek én.
2011. nov. 1. 21:58
 17/21 anonim ***** válasza:
van már amugy valamilyen motorod vagy egyből 250es 2T gyáricrossra akarsz ülni?
2011. nov. 1. 22:16
 18/21 A kérdező kommentje:

nem először szeretnék egy 50-es endurot venni,utánna egy 125-ös cross,aztán majd 3-4 év múlva egy 250-est

be tartom a lépcsőfokokat

2011. nov. 2. 19:14
 19/21 anonim ***** válasza:
Nem tudom hány centi és kiló vagy, de az ötvenes motorokat hamar (nagyon hamar) ki lehet nőni. Ha ilyesmit vásárolsz, akkor olyan legyen amit el is tudsz adni utána, lehetőleg jó áron.
2011. nov. 2. 19:43
 20/21 A kérdező kommentje:

170-172 cm

55 kg.

15 éves leszek decemberben.

2011. nov. 2. 19:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!