Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A románok hogy kapnak jogosítv...

A románok hogy kapnak jogosítványt?

Figyelt kérdés
Rendre hallani szinte nap mint nap hogy román kisbusz meg román kamionos okoz balesetet.Nekik nincsen kreszvizsga vagy forgalmi vizsga vagy ilyesmi?Legalább nálunk ne okoznának állandóan balesetet.Ti hogy látjátok?
2011. okt. 31. 18:40
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nem tévedek pl. amit írtam olaszország esetében az konkrét adat akik be vannak jegyezve, s pusz a feketén dolgozók aránya, a vendég munkások a bankokon keresztül több pénzt küldenek be az országba mint a külföldi befektetők összesen. Tudom mert én is itt dolgozom jelnleg és nap mint nap rengeteggel találkozok és a románnal nagyaon jól érvényesülök itt bárhová megyek. Spanyolországban pl. Zaragozában és Madridban román negyed van. Nagyon kevés otthon a fizetés és az árak meg magasak, s egyszerüen nem lehet megélni és ez sok embert külföldr kényszerít. Tényleg, hogy sok balesetet okoznak a román söfőrök Magyarországon, de ez azért van mert rengetegen is sokan közlekednek, de ha lenne rá statisztika fogadni mernék, hogy nem okoznak százalékban több balesetet mint más külföldiek.
2011. nov. 4. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!