Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót vennétek 2 000...

Milyen autót vennétek 2 000 000 ft körül?

Figyelt kérdés
plussz, minusz 2-300 ft nem gond. Napi használat főleg (melóba járni pár km)illetve havonta párszor hosszabb távok), fiatal vagyok, ne legyen öreg autó, és legyen erő a motorba (1.4 es csodabogarakba nem hiszek) Eddig amit nézegettem az a KIA CEED, illetve a Skoda OCTAVIA-t (bár nem tudom az 1.6 os motorral szerelt verzió mennyire bírja a nagy tempót, pl autópályán). Ha tudtok hasonlót, illetve vmelyik típusról véleményt mondani megköszönném.
2011. okt. 27. 19:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
a CBR jó.
2011. okt. 27. 23:54
 12/15 anonim ***** válasza:

Úr Isten!Ezt nem mondjátok komolyan, hogy azon megy a kinek a nagyobb.. verseny, hogy elérjetek 180km/h-t?

Mivel a leveledből úgy érzem, hogy nem mennél vele minden reggel 80km-t a munkába, így szerintem egy benzines lenne a Te embered.Fiatal vagy, tehát menő is legyen,tágas is, menjen, lehessen vele alázni,de azért használható is legyen. Nekem Passat volt az első,bár 1.9pdtdi 132le,aztán jöttek sorban, de egyre csak erősödtek a motorok:)

1: [link]

2: [link] (Nagyon jó autó,és chippelve könnyedén 210Le, és nem a 180 elérése a menő vele.Egy ilyen újabb verziója is a palettámra került, és eddigi autóim közül ez a favorit,jobban szeretem, mint az 535d-t)

És még nagyon nagyon sok lehetőséged van. A4,A6,S60,S80,meg persze baszakodhatsz a kiákkal meg huyndaiokkal,amik szépek,meg jók,de...

Alfa-t?1.4T 180Le-s? vicc.180Le-s 10 éves RS Octávia 3-szor körbeugorja!

2012. márc. 17. 04:42
 13/15 anonim ***** válasza:
CBR tényleg nagyon jó, bár én beleszerettem az R1-be és az is van:)
2012. márc. 17. 04:42
 14/15 anonim ***** válasza:
Volvo S40-et, vagy valamilyen audit. PL A4 A6. Ha már ennyit szánnék autóra akkor biztosan nem KIA-t vennék.
2013. aug. 12. 21:20
 15/15 anonim válasza:
Miert nem 1w203as C 180 kompressor? Eleg meno, meg az utcan is megneznek, nem fogyaszt olyan sokat, mindig megy, meg a 220at is viszi...
2013. dec. 29. 07:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!