8 éves Audi A6 vagy 3 éves Opel Astra H Essentia/Caravan?
Figyelt kérdés
Autóvásárlás előtt állok,s nem tudok dönteni... Ha a szívemre hallgatok Audi, ha az eszemre akkor a 3 éves Opel :D Mégis most érdekelne 1-2 autószerelő/szervizes/felhasználó véleménye, hogy érdemes-e venni mostanság egy 7-8 éves Audi-t kb 2 milláért, vagy egyértelműen a 3-4 éves Opelek közül válasszak? Köszi a segítséget!!!2011. okt. 25. 12:35
11/13 Kuko válasza:
Hali nem kötözködni akarok,de 102 lóerő:) Kiröhögnek csak a nevet veszed meg! A mi skoda fabiánk 1.4es 112 lóerő! Ismétlem csak ezt veszed meg főként "AUDI" és mindent elmondtam! De döntsd el saját belátásod szerint hiszen te használod! Sok sikert és jó vásárlást de ésszel!
12/13 anonim válasza:
Hát inkább Opel, fiatalabb, jóval kisebb a szervizelési költség... Nem megy rá a gatyád... Oké, hogy nem olyan mint egy Audi, de ráérsz még az Audikkal később is :D Am az astra egy nagyon megbízható kocsi és sztem jól is néz ki...
13/13 A kérdező kommentje:
Közben én is feladtam az Audi-s álmom egy időre, majd ha lesz rá 3-4 milkám feleslegesen :D Kb annyi költsége is lehet egy év alatt, amiből kijön 1 Suzuki :D
Mostanában nézegetem az Opel Astra H és Mitsubishi Colt (2004-) típusú autókat, de nagyon a Colt felé hajlok, nagyon dícsérik :)
2011. okt. 27. 20:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!