Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ez milyen típusú golf?

Ez milyen típusú golf?

Figyelt kérdés

[link]

Azt tudom hogy 2.0 gti, de azon belül ez milyen? IV V VI ? Ilyen kasznival van nem GTI golf? Nagyon tetszenek az ilyenek, most akarok új autót venni.

2011. okt. 21. 15:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

17:16!

Ha ez így van, akkor reális lehet az érték. Csak gondoltam a 116i-is egy nagyon szuper kocsi, a BMW-k pedig igencsak híresek a jó fogyasztásról.

2011. okt. 21. 17:17
 12/12 A kérdező kommentje:
Cáfolnám. Nekem ez a kb 5. kocsim, ebből három BMW volt, még a 3000-res dízel is jobban evett, mint ez. Hiába van hét egész akármennyi megadva, a kocsi is 10.7-et ír, megnézhetsz neten millió tesztet, mindenhol 9-10 között evett. Kifejezetten lassan vezetek, nem pörgetem a motort, 2500-as fordulat körül már elváltok(kézi váltós, nem automata), és így jön ki a 10,7. Pályán is elég "rosszul"(egy 320d-hez képest) fogyaszt, 8-8.5 liter volt az átlag. Tehát nem kell isteníteni a 116i-t, az egyik legrosszabb BMW amit eddig vezettem, teljesítmény és fogyasztás szempontjából is. Azt pedig nem hinném, hogy a GTI városban 20-at enne, a 3.8-as mitsubishi eclipse evett 15-öt..
2011. okt. 22. 01:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!