Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen komolyabb női autót...

Milyen komolyabb női autót ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Komolynak értem azt, hogy nem pink színű Smart-ot meg hasonlóakat ajánlotok, hanem komoly női autót. Én Mercedes E320-ra gondolok ezüst színben, de kíváncsi vagyok, hátha ti ajánlotok jobbat.
2011. okt. 18. 13:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ha már Merci akkor a C vagy az SLK a női verzió,semmiképp nem egy E pláne nem 320 ...

egyősmercispasi

:D

2011. okt. 18. 21:13
 12/13 anonim ***** válasza:

Ha a pénz ennyire nem számít, valami jó kis lotus-al ellennék...

de szóba jöhet akár egy audi is, igaz nem vagyok annyira német autó párti...

Japánból pedig lexus, infinity mind teljesen ok...

2011. okt. 18. 23:30
 13/13 anonim ***** válasza:

"Francia autót soha nem vennék, bár van pár Citroen, ami tetszik, de akkor sem. Én a német autókra esküszöm. "

Bocs, nem tudtuk hogy ennyire érteszz hozzá, gondolom járműmérnök lehetsz, ha ilyen komolyságú kérdést teszel fel. De hát akkor tudsz magad is választani, minek is rablom a szót...

Viccet félretéve nem értem a kérdésedet. Komoly autó - ez mit jelent számodra? Csak azért kérdezem mert az általad felsorolt autók többségében én leginkább prostituáltnak néznék egy nőt.

Jó lenne ha leírnád hogy milyen vezetői tudásod van és hogy mégis mire szeretnéd használni az autódat - mert gondolom nem csak arra kell hogy elvigye a kicsiny fenekedet A-ból B-be, ahhoz azért elég drága egy ilyen autó fenntartási költsége. Egyébként meg Hyundai Elantra, Toyota Auris, Peugeot 308/3008, Seat Leon, Subaru Impreza, Audi A3.

2011. okt. 19. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!