A simsonomat piros színre szeretném lefesteni a sárvédőit meg feketére. Eddig lefestettem ecsettel alapozóval mindegyik részét és szerintetek milyen módzsrrel folytassam spray festékkel, vagy kompresszoral fújjam le? Melyik a hatásosabb és maradandóbb? Ja és a Simson feliratot hogyan tudnám ráfetseni valami tipp hogy ne keljen ragasztót vennem! :D
Milyen jogon szólod le a robogókat? A hugyos Simsonodat többet szereled, mint használod, mert naponta lehal valami rajta, hengerfejes lesz vagy csak szimplán beköpi a gyertyát.
2011. okt. 13. 22:53
12/22 anonim válasza:
Te meg milyen jogon szólod le a simsonokat?Képzeld nekem nem lesz hengerfejes ha meg beköpi a gyertyát kicserélem ennyi:p
Amúgy elmondom neked van még nagyon sok régi motorom robogóval is mentem már de ezekkel jobb volt menni
2011. okt. 14. 06:26
13/22 anonim válasza:
Te meg milyen jogon szólod le a simsonokat?Képzeld nekem nem lesz hengerfejes ha meg beköpi a gyertyát kicserélem ennyi:p Én is a semmi szereléstudással kezdtem de nem nehéz megcsinálni elmondom nem kell szerelni ha karban van tartva egy kicsit.
Amúgy elmondom neked van még nagyon sok régi motorom robogóval is mentem már de ezekkel jobb volt menni.
2011. okt. 14. 06:28
14/22 anonim válasza:
Nem értem, miért kell fikázni azt, ami a másiknak van. Nem vagyunk egyformák. Nem egyfora az ízlésünk és az igényünk. Azt kijelenteni, hogy a Simson vagy általánosságban robogók szarok, balgaság. Az, hogy valakinek az egyik tetszik, másnak a másik, vélemény, semmi több. Semmi értelme ezen veszekedni.
2011. okt. 14. 10:54
15/22 anonim válasza:
Te mekkora egy retardált f@szpörgettyű vagy! Azt se tudod mi az a Simson, azt se tudod, hogy kell vele menni. De leszólni azt letudod. A kis műanyag anyaszomorító pö-csömcsücske kávédarálódra vered itt a melled, amikor bármikor bármelyik Simson úgy lehagyná, hogy sírva rotyognál haza anyucihoz! Tudatlan csi-cska barom!
2011. okt. 16. 09:31
16/22 anonim válasza:
A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 09:31
Tudom mi az a Simson. Volt is. Mentem is vele, nem egyszer. De Te bizonyára jobban tudod. Nem mondtam egyszer se, hogy robogós vagyok. De attól még stabilan állítom, hogy egy robogó ezerszer üzembiztosabb egy Simsonnál. És ezt Te is tudod. Arról meg, hogy ki hagy le kit, felesleges általánosságban beszélni, mert nincs ilyen szabály, hogy "minden Simsonos állva hagyja a robogósokat". Legalább is én így tudom, de javíts ki, ha tévedek.
2011. okt. 16. 12:30
17/22 anonim válasza:
Van gány simson is, ami sufnituningos, de ha valaki ért hozzá és becsületesen karbantartja, szinte örökös. Kínai, koreai, praktikeres robogóknál szerintem jobbak és megbízhatóbbak. Sőt, Keeway, Kymconál is jobbnak tartom. Magasabb kategóriáju robogókban (Aprilia, Malaguti, Suzuki, Gilera, Piaggio) nagyobb a tuninglehetőség, jobb a minőségük, megbízhatóbbak, de tuningolással csökken a motor élettartama.
2011. okt. 17. 08:06
18/22 anonim válasza:
Az lehet, hogy a robogó ezerszer megbízhatóbb, de ha a simson nem szétgányolt szar, hanem jó állapotú megbízható, akkor, kb a megbízhatósága ugyan ott van mint egy robogónak. Persze, modernebb a robi gyújtása, de attól, hogy valami régi, nem biztos az, hogy egy kalap szart sem ér. Mi bizonyítaná jobban a Simson megbízhatóságát annál, hogy már 30 éve az utakon vannak? Volt egy 1990-es évjáratú Aprilia amico típusú robogóm, és most van egy 1976-os évjáratú jó állapotú Simson s50B-m. A különbség ég, és föld. Egy simson kivisz a világ végére, és haza is hoz, de csak akkor, ha jó állapotú.
2011. okt. 17. 17:22
19/22 kicsiriga válasza:
az anyád a retek aki világrahozott at a birka! -.-"
2013. márc. 8. 12:39
20/22 Patneházi Gábor válasza:
dögölj meg te vagy a retek és egy 2.vh.-s motor többet ér mit egy kínai szar
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!