Miért csúszik ennyire a gumim?
először rosszra gondoltam xD
ja hogy az autóóó?! :O
Olvastam egy érdekes cikket anno a márkás vs noname gumikról.
Csináltak teszteket is és ez jött ki eredményre, hogy egy márkás és egy noname gumi nagyjából úgyan úgy teljesített száraz úton.
Az igazi különbség a vizes pálya teszt adta. Volt olyan, hogy márkás és ócska gumik között 50% különbség volt fékútban!
Azzam magyarázták, hogy a fejlesztésre fordított pénz és idő különbség itt jön ki a legjobban.
Nem érdemes ezen spórolni, ha jól körbe nézz az ember lehet olcsó kifutó márkás modelleket kapni.
Én Goodyeart vettem nemrég, rá egy hétre totál vízfüggönyben a pályán 120km/h óránál semmi gond nem volt vele.
Köszönöm a válaszokat!
Utolsó nem értem kristály tisztán, hogy ezzel mit akarsz mondani. Ami nekem van az noname vagy márkás? Szerintem márkás, mert a Semperit) Az segíthet valamit, hogy ha engedek le a nyomásból? Lassan úgy is kerékcsere lesz télire az Mischlein arra kiváncsi leszek, hogy mennyivel jobban tapad.
Hírtelen ezt találtam a nyáriról:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!