Mi kell a motor cross-hoz?
Figyelt kérdés
helló! szeretnék komolyabban foglalkozni a cross motorozással,de nem tudom,h honnan kellene elindulnom. most van 1 simsonom, de nem sokára szeretnek venni egy kb 125 ccm-es crosst és azzal gyakorolni, nem csak hobbi célból. mielőtt meg mondanátok,tudom,h ez nem csak ennyiből áll meg minden,de valahol el akarom kezdeni! imádom a motorokat és úgy érzem ezt akarom csinálni! komoly válaszokat kerek,ha lehet.
(és bocs ha esetleg nem jó témába írtam a kérdést,de nem találtam jobb helyet)
2011. okt. 6. 15:29
11/11 anonim válasza:
Nekem volt 4T -m. Tévhit, hogy kevésbé szervízigényes, mint a 2T. Ezért is váltottam vissza 2T -re. Próbáld ki mindkettőt és meglátod melyik tetszik jobban.
Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!