Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van a szélvédőn egy ablaktőrlő...

Van a szélvédőn egy ablaktőrlő által okozott hosszu karc illetve huzásnyom hogyan tudom eltűntetni?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 26. 06:28
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon nehezen,vagy sehogy, ráadásul a műszaki vizsgán át sem engednék az autód.Meg lehet próbálni egy szélvédő-javítónál (tesco területén van egy ilyen piros pavilonban)talán tud rajta javítani,de végleg ő sem tudja eltüntetni.Az sem mindegy,hogy melyik oldalon karcos.Ha a vezető előtt,akkor tuti buktad a műszakit,ha a vezető melletti oldalon van,akkor talán átmegy.Kérdezném,hogyan nem vetted észre,hogy rossz az ablaktörlőd gumija.Nem öt perc alatt megy tönkre?!Én tegnap vettem észre,hogy a hátsó ablaktörlőm gumija le van szakadva egy darabon.Még szerencse,hogy nem használtam,gyorsan vettem 1-et és lecseréltem.
2009. ápr. 26. 07:05
 2/5 anonim ***** válasza:
ha nincs az ablaktrörlő lapát a kocsiban mert kilopták akkor ha használnám megindul meg fogja karcolni az üvegem?
2009. ápr. 26. 09:55
 3/5 anonim ***** válasza:
második: Igen megkarcolja,mert szerencsétlen motor hajtana valamit,de nincs lapát,csak a csonk.Gondolj csak bele, hogy mekkora csíkot húzna.
2009. ápr. 26. 10:27
 4/5 anonim ***** válasza:
na király :(ezt nem gondoltam volna!ennyitől megkarcolodhat az üveg,hogy egy müanyag hozzáér?!
2009. ápr. 26. 12:01
 5/5 anonim válasza:

amibe beakasztod a lapátot, az nem műanyag, hanem fém!

az bizony karcol..:S

2010. jún. 8. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!