4 utemu, vagy 2 utemu 125os motort vegyek?
Tökmindegy akkor.
A 2 ütemű jobban gyorsul a 4 ütem kevesebbet fogyaszt.
utolsó : benzinbe értetted nem?
amugymeg ha csak vénasszonyosan " aludni " akarsz a motoron 4T de ha élvezni akarod a motorozást csakis 2 ÜTEM ennyi köbcentibe
Városba teljesen mindegy, egy 4T-vel is könnyedén otthagyod a pirosnál az összes autót, még csak nyélgáz sem kell.
A különbség ott lesz, hogy egy 2T 125-ös végsebessége kb. 120-170 körül lesz (attól függően milyen motor, robogó, speed, stb...), míg egy 4T-é 110-130 között.
Cserébe a 2T ha húzod neki akkor 5-6 litert fog enni + olaj (ha valami tunningállat sz@rság akkor meg akár 10-et is!), a 4T meg 3 liter alatt szépen elmegy. És egy 2T-be belemegy 35-40K km teljes motorgenerál előtt, a négyütembe pedig 100.000 km.
Nekem most 2T sportmotorom van, első és utolsó volt, hogy 2T motort vettem. Még robogóba is csak 4T-t vennék, nagyobb motorba meg pláne.
Attól függ mire akarod használni.
Ha mondjuk munkába járásra akkor 125 4t mert keveset fogyaszt(kb 3 liter) és nagyobb az élettartama.
Mindegyik 125 4t 100 felett megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!