Opel Combo C 2003. Hogyan lehetne kinyitni?
Figyelt kérdés
Találkozott már valaki olyan hibával, hogy nem nyílik az első ajtó? Egy C Combom van, és a jobb első ajtót nem lehet kinyitni. A gomb az feljön a távirányítóra, de az ajtó nem nyilik se bent se kint. A kárpitot már lecibáltam, de nem látszik semmi, meg próbáltam az ajtóátvezető stekkert is piszkálni a doblemez felöl, de semmi eredmény. Olyan mintha a reteszelés nem oldana ki. Volt már valakinek hasonló, és ha igen akkor mi volt a megoldás.2011. szept. 21. 09:03
1/2 anonim válasza:
Le kell venni az ajtó belső kárpitot és megnézni mi akadt ki. valószínűleg vagy egy rugó nem húz vissza vagy kiakadt a kilincs pálcája. Én nem értem ezeket a comókat az enyémnek is mindíg ajtóproblémája volt. Sőt decemberbe volt hogy be is fagyott... :) Na akkor bele is rúgtam ,szóval azt a tapasztalatot nyertem hogy enged az az erőszaknak. :D :D :D
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Kivülről minden rendbennek látszik (rudazat illetve bovden), tehát a záron belül van a gond, de azt nem tudom kiszedni/szétszedni mivel az ajtó nem nyílik. Valószínűleg a reteszelés maradt rajta valamiért, csak azt nem tudom, hogyan lehetne kinyitni, mert így még kicserélni sem lehet.
2011. szept. 29. 12:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!