Mennyire hallatszódik rajta?
Figyelt kérdés
Mennyire hallatszódik egy 50cm3-es motoron,ha nem 50-es,hanem 80-as henger van benne?2011. szept. 20. 18:26
3/12 A kérdező kommentje:
2011. szept. 20. 18:59
4/12 anonim válasza:
Nagyon jól néz ki. Ha 250es lenne az lenne a halálom :D Elmész, megnézed. Képről nem igen lehet megmondani milyen belülről :)
5/12 A kérdező kommentje:
Szerintem is nagyon jól néz ki.:D
2011. szept. 20. 19:09
6/12 anonim válasza:
Igen jól néz ki, olcsó. Tipikus kínai sz*r! Kezdő lehetsz a motorok terén. Ezekkel: rieju, keeway stb. mindig csak a baj van, és ha valami tönkremegy benne, sehol nem találsz alkatrészt!! ne vedd meg!
Üdv:egy motorszerelő
7/12 A kérdező kommentje:
Nem szívesen venném meg.Nálam a yamaha a favorit,de azok meg eléggé húzós áron vannak...
2011. szept. 20. 20:13
8/12 anonim válasza:
Igen jobban tennéd ha pl egy DT-t választanál, minden van hozzá, és nem olyan drága. Nekem a kawasaki jön be, csak annyi a baja, hogy minden drága hozzá, és nekem megeszi a 11 litert:D
9/12 anonim válasza:
Ja nem írtam, kawasaki KMX 125 ről van szó
10/12 anonim válasza:
szar xD Minarelli Am6 blokk... rx,sx-be derbi senda, dt 125be is ilyen van csak 125ös... TDR-be is konkrétabban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!