Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen motor tipust valasszak...

Milyen motor tipust valasszak kezdesnek? Honda? Kawasaki? Yamaha? Stb stb

Figyelt kérdés

Sport motrot vennek(kezdesnek) de nem tudom,hogy milyen gyartot es tipust valasszak!!!! Lenyeg, hogy ne keruljon egy vagyonba a karbantartasa es megbizhato legyen.

Ja es nem utolso sorban elfogadhato legyen maga a motor ara is.

Koszonom a valaszokat, meghalalom:P

2011. szept. 18. 16:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
uhha vannak itt gondook:D Első motornak egy túra, vagy inkább sporttúrát vegyél, pénzben hogy gondolkodsz? Yamaha Fz6, honda cbf 600s, ezek jók első motornak, aztán lehet egy cbr 600 F, és jöhet a 600as sport, vagy akár ezres, ha addig megmaradsz:)
2011. szept. 18. 17:27
 12/18 A kérdező kommentje:

hat igyekszem minnel tovabb megmaradni:P

hat a penzben nem duskalok de ossze birom szedni ha mar megvan a kiszemelt motor, mert igy sajna meg azt sem tudom, hogy mennyit erdemes befektessek! mondjuk azert legyunk realisak 2000 eurotol nem szivesen adnak tobbet erte kezdetnek.

2011. szept. 18. 18:02
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Mivel elég magas vagy és egy sportmotoron valjuk be elég idétlenül néznél ki ezért egy suzuki dl650-es

Én ezt venném a helyedben, kezelhető gép..

olcsó fenntartása

Vagy vedd meg az én cbr 600fs típusú gépem.. de ahhoz azért hozzá kell szokni, ha nem ész nélkül motorozol nem lesz gond..

2011. szept. 18. 21:10
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
2011. szept. 18. 21:19
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Álomszép a linkelt CBR!
2011. szept. 19. 11:04
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Rossi replica limitált darab ..

Sajnos nincs időm kihasználni, külföldre jöttem melózni..

Vadi új gumi 20km van benne.. garanciális Bridgestone bt023

Túrázásra használt. 40.000km ez valós!

Hozzá jár egy akrapovics dob amely e jelzéssel is bír..

eredeti is meg van hozzá..

+ adok hozzá egy emelőt!

Amit ki kéne rajta cserélni az olaj.. 1 éve áll..

2011. szept. 19. 14:19
 17/18 A kérdező kommentje:

hat biztos ami szep az szep es raadasul erdekelne is. irj legfeljebb egy privit, hogy mi mennyi es mi meg, hogy....

legyen valami fogalmam a dolgok allasarol :P

2011. szept. 19. 18:03
 18/18 anonim ***** válasza:
Én 1 cm.-el magasabb vagyok és biztosíthatlak, hogy nem érzem magam idétlenül a CBR-em nyergében Ez egy 900RR. Ne ekkorával kezdj, csak mondom, hogy pár 100-ért kapsz régebbit és normál állapotút. Addig is vegyél valami japánt, pl. Honda CB500, Suzuki GS-széria, Kawa ZRX...lementek az árak, kínálat meg van. De ne legyen idom, ha összetörnéd az elején, továbbá érdemes olyat, amivel tele vannak a bontók, ha kellene ez meg az. Jó dolog, ha egy letört kormánycsutka miatt nem ragadsz otthon 1-2 hónapra, nem beszélve egy oldaldekliről vagy lábtartókonzolról.
2012. szept. 29. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!