A suli udvarán biztonságban van a motorom? Vagy hova tegyem?
Én biztos nem tenném be a iskola udvarára.
Mindíg lesznek irígyeid és megberhelik mikor nem számítasz rá. Lehúzzák a gyertyapipát vagy elvágják a benzincsövet kiveszik a szelepet vagy hasonlók.
Volt egy haverom az néha simsonnal járd de még ,így is meg szivatták sokszor. És akkor még az aljasabb dolgokról nem beszéltem pl cukrot öntenek a tankodba vagy stb..
ma 11:48
Ha nem olvastam volna vissza az írásokat, pont ezt írtam volna ami te. Teljesen adom, nagyba függ milyen a suli. Ha egy keményebb, jó hírű gimnázium, akkor biztos nem. Én viszonylag egy ilyennek mondható középbe járok, egy robogó (Vespa) mindig ott áll az udvaron és az égvilágon senki nem nyúl hozzá. Na meg a tanároknak is ott vannak a kocsijai.
Viszont ha szakközép vagy szakiskola, ott már kicsit para. De ahova mész ott nincs külön a sulinak autóparkoló ahol a tanárok is parkolnak? Mert ha igen, akkor viszont ha gázabb is a suli, oda teheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!