Milyen motort vegyek 150 e forintból ami nem eszik sokat és megy 100km/h-val?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 23. 16:24
1/6 anonim válasza:
Mellédobsz még egy 80ezret és vedd meg az enyémet, az megy 170et is :D
Itt találsz amúgy ilyen árban sportmotorokat, de ennyi pénzért sokat ne várj! [link]
50-esek annyira sokat nem esznek, 4-8-at, a 125-ösök 6-10 literig.
2/6 A kérdező kommentje:
mindenféleképpen 50-es kell! mert csak ahoz van jogsim!
2009. ápr. 23. 16:39
3/6 anonim válasza:
50 esek nem nagyok mennek 80-nál többet csak az amelyik tuningolva van, de ha tuningolod akkor meg megnő a fogyasztás nem beszélve arról hogy hamarabb tönkremegy a tuningtól. vegyél egy 100-as aeroxot vagy f12 phantomot, azok 100 felett mennek és rendszám nélkül megtudod venni úgy mintha 50-es lenne, elég sokan csinálják így. Én láttam már aprilia leonardot rendszám nélkül a városban és azt 50-esben nem gyártják de a tulaj mégis bevállata hogy hátha nem ért a motorokhoz a rendőr:D. de az f12 van 50esben is és csak annyiban tér el kinézetre hogy az ülésen van kapaszkodó és normális rendszámtábla tartó van hátul, ez le kell venni és máris ugyan úgy néz ki mint az 50-es társa:)
4/6 anonim válasza:
Vehetsz nyugodtan 80-asat.Csak a biztosításba azt kell beleirni hogy 50ccm és a hengerre rá kell tenni egy kis 49ccm-es jelzést.
5/6 A kérdező kommentje:
hát jó lene azért hogy 80al menjen! aprilia sr be gondolkozok de az nem nagyon van 150 alat! igaz már láttam
2009. ápr. 23. 19:42
6/6 anonim válasza:
Apriliát nem ajánlanám...
Nem egy ismerősömnek többet volt szervízben, mint közúton...(italy...)
Ha nem köt a ccm, akkor Honda NSR 125-öt ajánlom, 150-ért talán el tudsz hozni egyet.
Ha nem, akkor nézegesd meg a Honda NS-1-et 80-as hengerrel, vagy a Yamaha TZR 50-est.
Robogóból tényleg Aerox,Katana...
Üdv:
XX
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!