Haaat kérdése:
Elektromos robogó, ami kiváltja benzines társait?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Milyen elektromos robogót javasolnátok, ami legalább:
-1-2kW/h teljesítményű
-nagy kerekű
-50 km-t legalább kibír 1 töltéssel
-legalább 50 a végsebessége
-150 000 Ft alatt van
Létezik ilyen motorka? Vagy ha nem, melyik paraméter nem felel meg a listából?
Munkába járásra szeretném használni Budapesten.
Előre is köszönöm a válaszokat!
2011. szept. 15. 17:16
1/8 anonim válasza:
Budapesten? megakarsz te halni ember?
3/8 anonim válasza:
Ilyen nemigen van.Pontosabban 150ezer alatt max 30-35körüli végsebeségű 300wattos elektromos robik -bicajok vannak.Drágább kategoriábban van olyan amit akarsz
4/8 anonim válasza:
Baroni 1500wattost láttam használtan 200ezerért.Az a nagy keréken kívűl megfelelő lenne a többi igényednek.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! :)
De miért? Tapasztalatból mondjátok, hogy a robogózás Pesten életveszélyes, vagy csak hallottátok?
2011. szept. 16. 23:53
6/8 anonim válasza:
hát ha én csak a peremvárosba robogózok már halálfélelmem van
7/8 anonim válasza:
Pesten kicist veszélyes mert a sok nagymenő tapló paraszt gazdag budapesti nem figyel majd rád mert nem hal téged,esetleg kereszteződésben dudálsz akkor észre vesz de így nagyobb a balesetveszély,de ha elmész egy kisvárosba vagy faluba ott nyugodtan mehetsz vele mert ottt mindenki szépen megy és figyel
8/8 A kérdező kommentje:
A belvárosba robogóztam pár hónapot....nagyon nagyon nagyon kell figyelni, de egyébként nem volt szerencsére semmi gond. Pedig csak egy 50-es Aprilliam van :)
2012. szept. 9. 15:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!