Milyen autót ajánlotok?
Figyelt kérdés
Hello. Autóvásárlás előtt állok de nem tudok dönteni. Kellene pár tipp a kövekezőknek megfelelően.:
Nem kell nagy autó.
Max 1600ccm.
Én a dízelnek jobban örülnék de benzin is lehet.
6 max 7 évesnél ne legyen odősebb
Ne legyen sok a fogyasztása.
max 1,2 1,3m forint legyen.
2011. szept. 13. 18:44
11/21 anonim válasza:
Meg az a baj, hogy 3 hengeres. :) Az 1.4 TDI-vel is az a baj. Harmatgyenge, plusz kulturálatlan.
12/21 A kérdező kommentje:
1,2es csak 3 hengeres? azt hittem 4...
2011. szept. 13. 19:13
13/21 anonim válasza:
14/21 A kérdező kommentje:
A punto meg a fieste nem rossz.
2011. szept. 13. 19:18
15/21 A kérdező kommentje:
307 Peugeot? 1,6 os dízli. 106ló azzal már lehet előzni. mennyit kajázhat?
2011. szept. 13. 19:28
16/21 anonim válasza:
Nem valószíyű, hogy nagyságrendekkel többet enne, mint pl a fiesta tdci.
De tessék a gyári adat 6.1 vegyesben.
17/21 anonim válasza:
A francia dízelek mind nagyon jók, erősek is és a legkissebb étvágyúak, a 307-es 1.6 HDi-je például 5-6 literből elvan és nagyon nyomatékos, könnyű vele előzni, nem gyenge motor. Fontos viszont hogy ismert legyen az autó előélete, különösen erre a típusra jellemző hogy nem tartják be a kötelező szervízeket és megy minden tropára bennük, de elvileg ha mindent csináltak rajta és tulajtól veszed (aki nem panaszkodik az autójára) akkor nem lehet rossz fogás. A baj hogy az ilyen példányok nem 1,2-1,3 M-nél kezdődnek... Akkor inkább egy 406-os kombi, 2 literes dízellel. Ugyanúgy 5-6 közt fogyaszt (megkapkolva 6-7), de nagyobb és erősebb, igaz kicsit idősebb is. Persze te azt írtad hogy kicsikocsit keresnél, abban meg nem igazán van benne a 406, úgyhogy én a Ford Fiestát, Mitsubishi Coltot, Peugeot 206-t, Renault Cliot, Fiat Pandát, Opel Corsát ajánlanám.
18/21 A kérdező kommentje:
És az 1.4es 307esek? Úgyan úgy dízel.
2011. szept. 13. 20:23
19/21 anonim válasza:
Peugeot dízelből csak a 2.0hdi! a 307-es engem is érdekelt, megnéztem a népítéletet és csak a 2.0-sra nem igazán panaszkodtak, az 1.6osra meg szinte mindenki. a 2ezres amúgy is ritka pont azért mert jó
20/21 anonim válasza:
Az 1.4-es 307 pont annyira megy, mint dédmamám egy Csepel biciklivel. Leginkább sehogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!