Mennyibe kerül egy targoncás (ülős) jogosítvány?
Figyelt kérdés
2011. szept. 11. 12:58
1/6 anonim válasza:
Ez attól függ, hogy milyen végzettséged van, és hogy OKJ-val, vagy anélkül szeretnéd a jogosítványt. Szegeden az ATI-Császárné Kft-nél nagyon korrekt tájékoztatást adnak, szerintem hívd fel őket! (A honlapjukon nincs fent sok minden, mert egyszerűbb elmagyarázni, mint leírni) Telefonjuk: 20/478-27-99 (az irodán csörög)
2/6 anonim válasza:
Én 60 ezerért csináltam meg, és ebből 20 ezer a vizsgadíj
3/6 anonim válasza:
Ja és valami új jogszabály szerint minden targoncára vonatkozik álló ülő kosaras villás,gáz üzemi, benzines stb egyszóval minden
4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm már megvan :)
82500 Ft volt gyakorlattal együtt. Ezért kaptam egy bizonyítványt, meg egy hatósági vizsgás vmit. Egy vicc volt az egész egyébként :D mmint maga a vizsga :D
2011. dec. 2. 15:27
5/6 anonim válasza:
Hol csináltad? Miért került olyan sokba?
6/6 A kérdező kommentje:
miskolcon csináltam. hogy miért? azért mert ennyi volt :D
2012. máj. 1. 13:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!