Opel sose kop el! :) Nekem tetszik és imádom a kombikat is. Az automata váltó annyira nem tetszik benne, de ha lenne rá pénzem megvenném!
2011. szept. 10. 21:13
2/7 anonim válasza:
ronda és semmi érzéki nincs benne
inkább egy 159-es alfát, vagy egy 156-osat és lesz*rom a megbízhatóságot, mert csak a német homárok mondják hogy nemjók, azok nem akiknek van/volt! azok értik az alfát akik már vezettek, volt, van nekik!
2011. szept. 10. 21:32
3/7 A kérdező kommentje:
Alfát tuti nem veszek, mert ismerősömnek tavaj volt motorcsere, mert a gyári besült vagy mi volt. Most meg motorvezérlőt kell cserélnie.
2011. szept. 10. 22:17
4/7 anonim válasza:
Nissan Almera szinte ugyanígy néz ki, csak picit bmw-sebb az eleje. Árban is kb egy szinten vannak, csak Nissan japán autó, jobb mint opel.
2011. szept. 10. 22:30
5/7 anonim válasza:
Teljesen jó ez az autó. És nagyon szép is. Csak ne ezt vedd, mert autókereskedésből soha az életbe ne vegyél autót.
2011. szept. 11. 01:59
6/7 anonim válasza:
Nagyon jó kocsi,kategóriájában a legerősebb motorral ami mellesleg talán a legtakarékosabbak egyike is.
Nem kímélve 8 körül eljártam velük (eddig 6 volt!!) de 240-nél is csak 14.5 volt a fogyasztás.
Nekem személy szerint a kombija nem tetszik bár abból van a legtöbb.
Én az 5 ajtóst tartom a legszebbnek amiből - pláne az erősebb motorral-a legkevesebbet találni.
Ezt én sem ajánlanám.
Nem a kereskedő miatt hanem mert ez a legolcsóbb az újabb lámpások közt.
1-200 000 -rel drágábban egy évvel fiatalabb sok van hasonlóan megkíméltben,száz alatti kilométerrel.
Ha bejön a kombi Vectra akkor a Signumot se hagyd figyelmen kívül (ami egyébként Vectra-Signum). Pl.:
Köszi a válaszokat. Mindenkinek ment a zöld kéz és menni is fog a többi kérdésre:-) Nekem a signum sajnos nem jó, mert vállakozás miatt csak kombi vagy nagyobb autó jöhet szóba. Vállalkozás alatt nem kőműveseket kell érteni, hanem csak egy szerény virágboltot. Tehát nem lesz telerakva cementes zsákkal:P
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!