200-250. 000-ért opel astra vagy cadett? Persze régebbi
Figyelt kérdés
2011. szept. 10. 11:33
2/7 anonim válasza:
Nekem kadettom volt,és nagyon szerettem 1,6i 8v,elvileg az astra jobb de gyakorlatilag nem biztos mert ugyanúgy rohad,és a 8 szelepes motor ugyanaz,talán abba már van szervó.Én inkább G Astrát vennék,állítólag azok sokkal megbízhatóbbak,bár kicsit drágább.
3/7 A kérdező kommentje:
úgy gondoltam a kérdést, h lehet ennyiért találni mind2-ből jókat?? :D
de kössz a válaszokat
2011. szept. 10. 12:31
4/7 anonim válasza:
200-ért Kadett-et még csak lehet találni de normális Astrát nem, csak olyat ami szét van rohadva vagy a motorja KO, legalább 200 rámenne a használhatóvá tételére még, legjobban akkor járnál ha vennél egy magyart meg egy jó állapotú külföldit és a kettőből össze lehet hozni egy normálisat akár a papírok cserélesével is.
5/7 A kérdező kommentje:
utolsó, és azt mennyiből lehetne megcsinálni?
2011. szept. 10. 19:53
6/7 anonim válasza:
Ennyiből szerintem inkább kadettet azt is valami olcsót és a maradék pénzből felújítod/felújittatod és akkor van egy autód amin tudod hogy minden úgy működik ahogy kell elvileg nem érhet meglepetés, bár ennyi idős autóknál valami mindig elromlik.
7/7 anonim válasza:
Motorcserét lehet legálisan de nem olcsó, de alvázszámcserét nemigen, max ha kérsz rá AF alvázszámot ami ragasztott így csak a matricát kell ragasztani egyik kasztniról a másikra, és nem árt ha egyforma színűek és felépítésűek, de ezt az AF-ezést motorcserénél is el lehet játszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!