Autósok, ti örülnétek egy ilyen ajándéknak (link)?
Bátyámnak hamarosan születésnapja lesz.
Arra gondoltam, hogy a lejjebb belinkelt zenével csinálok neki egy kisfilmet. Ő Rally-zik, és a zene minden szava igaz rá, ő is Ladákkal kezdte, azóta persze az évek alatt sikerült szert tennie sokkal komolyabb autóra. Állandóan bütyköl valamit pici korától, konkrétan elvetemült megszállott!:D
Mindig mondja "Én autóban fogok megdögleni, így kell lennie":D:D
Szóval a zene ez lenne:
http://www.youtube.com/watch?v=KSeEQONI9OY
Amúgy lehet lesz aki rám ismer, tegnap írtam ki kérdést, én vacillálok a VW, és a Hona között...:)
Köszi!
24N
Én is emlékszem a kérdésre, és a mostani ötleted is jó. :)
És nekem is jöhet rólad kép. :D Hahaha :P
24/F
jajj ne már...:D:D
ez milyen dolog, csak úgy képet küldeni magamról:D
még visszaéltek vele:D
Na de komolyan, nem küldök képet senkinek, bocsi!:)
majd beteszem neki ezt a zenét...:D
http://www.youtube.com/watch?v=cavEiJfBQRE
Marhára értékelné....:D
Mondjuk poénból még lehet megreszkírozom, a videó végére.
Fú, bírom, mikor a saját hülyeségemen szétröhögöm az agyam:D:D:D:D:D
"Már bocs, de attól hogy mondjuk én rallyzom (tegyük fel hogy én vagyok a báttyád) attól még lehet sajtá zenei ízlésem, nem?"
Ezt most nem értem mire írtad, pedig eskü, nem vagyok szőke!:D
Ne haragudj, de nem fogom ide, erre az oldalra leírni a nevét, pláne nem még mást is írni róla. Annyira azért nem bízom az oldalban. A monogramját leírom, ha ismered, abból úgyis ki tudod következtetni! T.K.
Amúgy most nem úgy kell elképzelni, hogy egy VB győztes, közismert emberről van szó:)
Arra gondoltam hogy mondjuk mi van ha bátyád nem is szereti ezt a zenét...mondjuk mi van ha konkrétan utálja.
Ha Swiftel mentt Vas-Borosiékkal egy kupában a bátáyd akkor tudom ki az ^^
De nagyon szereti azt a zenét, amit még a kérdésemben belinkeltem.:) Amit meg később másodszorra linkeltem, azt csak poénból linkeltem:D
"Ha Swiftel mentt Vas-Borosiékkal egy kupában a bátáyd akkor tudom ki az ^^"
Fogalmam sincs kik ők:) Volt neki egy Swift, de azt már 2 éve eladta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!