Ér valamit egy régi autó motorja?
Figyelt kérdés
Ha van egy régi autó, ami csak motorikusan jó, de a többi már nagyon nem, a motorral lehet még valamit kezdeni? Esetleg van, akinek ér valamit szerintetek?2011. szept. 6. 15:15
1/12 anonim válasza:
Attól függ hány éves milyen tipus?
Papírok megvannak?
2/12 A kérdező kommentje:
Persze, minden papír megvan, csak a jó motor körül szétrohadt már az autó. 24 éves Ford egyébként.
2011. szept. 6. 15:37
4/12 A kérdező kommentje:
Bocsánat, nő vagyok és nem gondoltam volna, hogy ez is számít. :) 1400 cm3
2011. szept. 6. 15:40
5/12 anonim válasza:
Megfelelő körben, márkafórumokon hirdetve érhet valamit, ha van neki papírja - de amint írtad, az van neki.
6/12 anonim válasza:
Sokat nem ér sajnos....
Azért kérdeztem hátha valamilyen ritka motor....(pl xr3)
9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, utána nézek a dolognak.
Ritkának nem ritka sajnos, mert egy Ford Orion, van/volt belőle elég. De mondjuk kerti traktort csinálni belőle tuti jó lenne. :)
2011. szept. 6. 15:49
10/12 anonim válasza:
Nem kifejezetten: arra egyszerűbb, kisebb motorokat használnak. De olyanok körében, akik ilyen autókat hajtanak, még érték tud lenni egy bontásra váró Orion.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!