50-es robogót szeretnék venni, nem valami gagyit, hanem normálisat (max 200-am van rá).110 kg a testsúlyom, ezt még kényelmesen elbírja az 50? Nem lesz rossz a gyorsulás?
Figyelt kérdés
2011. szept. 4. 20:49
11/15 anonim válasza:
Akkor az SR rossz példa volt, de az F15 tuti nem az. Ráadásul az is számít, hogy mekkora vagy. Én 185 cm.
12/15 anonim válasza:
A súlyodhoz nem biztos hogy elég az 50cm3.Szerintem keres kicsit combosabbat pl 60-70-80 cm3-t.Én kicsivel testesebb vagyok és most vettem egy Piaggio NRG-t 80 köböst 120 e-ért.Visz mint az állat.Ja és minden kép nagy testű motorban gondolkozz mert a kicsin nem férsz el!Tapasztalat!
13/15 A kérdező kommentje:
14:40-es!
Sajnos csak B jogsim van, ha jól tudom azzal csak ötvenest lehet vezetni :(
Vagy meg lehet oldani ötvenes papírral az ilyesmit?
2011. szept. 5. 17:41
14/15 anonim válasza:
14:40
az enyim is 50-es papírral van.A blokk ugyan olyan mint az 50-es csak a henger nagyobb,de azt takarja a burkolat,és a hangja sem olyan nagyon más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!