Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ez megfelel a DRL fénynek?

Ez megfelel a DRL fénynek?

Figyelt kérdés

[link]

Szivargújtóba lenne bedugva, ez megfelel nappali fénynek? Persze nem a villogó állásokban, hanem a folyamatos világítási módban?

2011. szept. 4. 18:33
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha létezik neki bármilyen "E" minősítése, mint DRL, akkor megfelel. De az ilyen karácsonyfaizzók általában semmilyen minősítéssel nem rendelkeznek.
2011. szept. 4. 19:18
 2/7 anonim ***** válasza:
Kizárt, hogy ez megfeleljen hivatalosan.
2011. szept. 4. 19:27
 3/7 anonim ***** válasza:

Ez sajnos nem felel meg a szabványnak több okból sem:

-Nincs "E" jel rajta

-A DRL nem hiszem hogy villoghat főleg nem felváltva

-Stroboszkóp amiért felváltva villog a rendőr kapásból állítja ki a minumum 100 ezres csekket mert megkülönböztető jelzésnek számít ez után elveszi a forgalmid és valószínűleg többet nem is kapod vissza arra az autóra.

Én is használok DRl-t utólagosat én ezt ajállom neked ez nincs 5000 ft és igényesen fel lehet szerelni szinte bármilyen autóra és a legfontosabb ebben benne van az "E" minősítés nekem kb 1,5 éve van az autón egy rendőr sem szólt még érte, bár hivatalosan ez csak pozíciófény de legalább "E" jeles.

2011. szept. 4. 19:52
 4/7 A kérdező kommentje:
És olyan "díszfények"? Rendőr nem szól bele?
2011. szept. 4. 19:59
 5/7 anonim ***** válasza:
Közúti forgalmon kívül, a közforgalomtól elzárt magánterületen úgy világít az autód, ahogy csak akar. Abba nem szól bele. Viszont közúti forgalomban nem közlekedhetsz úgy, hogy ez a villogó működik. Hogy felszerelheted-e? Jó kérdés, nem tudom.
2011. szept. 4. 20:08
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem szerelheted fel amit linkeltem azt viszont igen mivel az "E" jeles tehát szabályos és nappal bőven elegendő fényt biztosít a biztonságos közlekedéshez.
2011. szept. 4. 20:15
 7/7 anonim ***** válasza:

jaj bocs a link lemaradt:

[link]

2011. szept. 4. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!