BMX emet akarom újrafényezni mit kell vegyek?
Azt mondják, a "szinterezés" időtálóbb megoldás. Egyébként én a 18 éves Mongoose hilltopper mtb-omat tavaly festettem újra. Én ripitsára szedtem a gépet, kromofággal lemarattam mindenütt a festéket (4 ismétléssel), majd átcsiszoltam finom dörzspapírral a vázat. Aztán alapozó spay-vel lefújtam kétszer. Ezután jó minőségű festékkel megszórtam (dupli...lor) három rétegben, óvatosan. Nagyon szép lett...
De tényleg kényes ez a megoldás, könnyen lepattog, nagyon kell vigyázni rá!
35
vsze csiszolópapírt, megcsiszolod először durvával, utána finom viszes csiszolással.
utána higítós ronygal áttörlöd az egészet, zsírtalanítás, és portalanítás címszó alatt
majd alapozó 2 réteg
végül maga a szín min. 3 réteg...
80as csiszolópapír, RO55 rozsdamaró ha rozsdás, brigéciol motormosó ( ez leszedi a zsírt, olajt) valamilyen fújós alapozó, átvonó festék.
Először szétszeded, kerék ki stb csak a vázat akarod gondolom festeni. Ott a csupasz váz. Először eltávolítod róla az olajat. Majd átcsiszolod az egészet, ahol rozsdás amennyire tudod lecsiszolod és a rozsdamaróval bekened. Portalanítod! Egy ronggyal letörlöd. Alapozó 1 sor vagy 2 attól függ mennyit ír de 99%ban 1 elég neki. Aztán mehet 2-3 sor fedőréteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!