90-es suzuki swift 1.6-os-ba a hengerfejtömítés csere mennyibe kerül?
Hát én szerintem nem a tömítéssel van a gond ha sokat eszik.
Nézd meg az olajbeöntőnyílás kupakjának alját, ha ilyen kapucsínó szerű hab van rajta akkor eszi a hűtővizet valahol. Kipufogófüst járó motornál ha fehéres akkor hűtővíz kerül a hengertérbe, ha kékes akkor olaj.
Először ezeket nézd meg!
Aztán ha ezek nem hoznak eredményt még lehet hogy a hűtőkörbe kerül olaj vagy kipufogófüst, esetleg az olajba kerül jelentős mennyiségű kipufogófüst.
Érdemes lenne mérni nyomásveszteséget a hengerekben vagy kompresszió végnyomást.
Ez még karburátoros suzu?
www.injektor.hu
Ha van pénzed korrekt hibakeresésre akkor nézz be hozzájuk, biztos megtalálják a hiba okát, én sajna eleve nem értek hozzá olyan sokat, és látatlanban meg pláne nem tudok tanácsokat adni.
Hát lehet az is hibaokozó, mert ha felsűrűsödik fémporral akkor lazán lefojthatja a motort.
Szóval akkor, hengertérbe nem kerül olaj és víz mert nincs a kipufogónál jele. Hűtővíz, olaj után kell utántölteni? Ha nem, akkor érdemes lenne olajat cserélni ha már régi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!