Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 90-es suzuki swift 1.6-os-ba...

90-es suzuki swift 1.6-os-ba a hengerfejtömítés csere mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
igazábol nemtudom, h azt kéne-e lecserélni de mostanában nagyon sokat eszik és nem rég gond volt a hűtéssel és gondolom, h amiért felmelegedett tönkrementek a hengerfejtömítések és azért eszik olyan sokat.. megtankolom félig elmegyek dolgozni délután haza.Ennyi máshova nem megyek ez két nap és már fogyóba van a benzin és nem szoktam neki nyomni direkt h minél kevesebbet egyen.
2011. szept. 3. 14:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Hát én szerintem nem a tömítéssel van a gond ha sokat eszik.

Nézd meg az olajbeöntőnyílás kupakjának alját, ha ilyen kapucsínó szerű hab van rajta akkor eszi a hűtővizet valahol. Kipufogófüst járó motornál ha fehéres akkor hűtővíz kerül a hengertérbe, ha kékes akkor olaj.

Először ezeket nézd meg!

2011. szept. 3. 15:02
 2/13 A kérdező kommentje:
akkor csak az olajbeöntő nyílást kell megnéznem mert a kipuffogót már néztem nincs semmi füst
2011. szept. 3. 15:25
 3/13 anonim ***** válasza:

Aztán ha ezek nem hoznak eredményt még lehet hogy a hűtőkörbe kerül olaj vagy kipufogófüst, esetleg az olajba kerül jelentős mennyiségű kipufogófüst.

Érdemes lenne mérni nyomásveszteséget a hengerekben vagy kompresszió végnyomást.

Ez még karburátoros suzu?

2011. szept. 3. 15:30
 4/13 A kérdező kommentje:
húú azt nemtudom ennyire nem értek a kocsikhoz :S
2011. szept. 3. 15:34
 5/13 anonim ***** válasza:
Akkor úgy kérdezem, szivatózni kell hidegen indításnál? :D
2011. szept. 3. 15:36
 6/13 A kérdező kommentje:
ja nem =D
2011. szept. 3. 15:39
 7/13 anonim ***** válasza:

www.injektor.hu

Ha van pénzed korrekt hibakeresésre akkor nézz be hozzájuk, biztos megtalálják a hiba okát, én sajna eleve nem értek hozzá olyan sokat, és látatlanban meg pláne nem tudok tanácsokat adni.

2011. szept. 3. 15:42
 8/13 A kérdező kommentje:
és olajcsere nem lehet gond??? mert lassan cserélni kell illetve nemártana és napokban fogom is cserélni, és nem lehet h azért eszik mostanában sokat mert elfáradt az olaj benne?
2011. szept. 3. 15:43
 9/13 A kérdező kommentje:
azért köszi (:
2011. szept. 3. 15:44
 10/13 anonim ***** válasza:

Hát lehet az is hibaokozó, mert ha felsűrűsödik fémporral akkor lazán lefojthatja a motort.

Szóval akkor, hengertérbe nem kerül olaj és víz mert nincs a kipufogónál jele. Hűtővíz, olaj után kell utántölteni? Ha nem, akkor érdemes lenne olajat cserélni ha már régi.

2011. szept. 3. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!