Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért, kopik el a simsonon a...

Miért, kopik el a simsonon a megszakitóm?

Figyelt kérdés
Most nem rég vettem bele ujj megszakitot gyári német és már elkopott.Ezek elött gagyi tajvani volt benne és azt kb 20 km en ként nyitni kellet, ez még most birta is milehet vele a gond?Én a lendkerékre tippelek.
2011. aug. 30. 12:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Olajozó filc van rajta? Ha nincs ilyen akkor nagyon vékonyan be kell kenni hőálló zsirral a lendkereket, különben szárazon gyorsan koptatja a megszakitó bütykét.
2011. aug. 30. 13:20
 2/6 anonim ***** válasza:
Az előzőket kiegészítve: Rosszabbik eset ha a bütyük finoman oxidos, rozsdás. Akkor úgy működik mint a csiszoló papír. Nézd meg és ha kell tisztítsd meg.
2011. aug. 30. 13:24
 3/6 anonim ***** válasza:

Láthatóan kopik, vagy a szikrázástól "fogy" az anyag?

Előbbi esetben vacak az alkatrész.

Utóbbi esetben egy kondenzátorcserét kellene megpróbálni.

2011. aug. 30. 20:18
 4/6 A kérdező kommentje:
Láthatoan kopik vagyis az a rész ami a lendkerékhez ér.Van rajta olajozó filc.Mijen olajal "itassam" meg? 2T olaj jo nem? Mert az elég finom.
2011. aug. 31. 09:47
 5/6 anonim ***** válasza:
A filcre leginkább sűrű olaj való, lehet hajtóműolaj is 1-2 csepp, a 2t-s nagyon híg és szétfröcsög.
2011. aug. 31. 10:20
 6/6 anonim ***** válasza:

Aha, szóval nem a fém, hanem az emelő része..

Én a filcre egy-két csepp műszerolajat szoktam rakni, igaz nem Simson. Aztán annyira leitatni, hogy ha két ujjad között megnyomod, akkor épp csak olajos legyen az ujjad.

2011. aug. 31. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!