Tarthatok az udvarban okmányok nélküli autót? És mennyi darabot? És kint az utcán nem lehet tartani?
A helyzet az, hogy nem tudom honnan veszed az autót, amit ott akarsz tartani.
"le kell venned róla a rendszámtáblát."
Igen, de ha le akarod adni, hivatalos bontóban kell leadnod az autót, különben nem tudod leadni, nem vonják ki a forgalomból.
Még ha van is sok autód, amit valahol tartani akarsz, azért nem árt tudni, hogy a veszélyes hulladék kategóriába tartozik, úgy hogy a sok előbb utóbb szemet szúrhat valakinek.
Utolsó:
?????
És aki veterán autókat gyűjt? Soha egy métert sem akar velük menni, nincsenek is forgalomba helyezve. Egyáltalán nem "veszélyes hulladék", sőt, nem is hulladék, hanem érték. Aztán tréleren elviszem a haveroknak mutogatni a veterán autó találkozóra.
Ilyenből akárhány lehet belőle otthon. Sőt, magánterületen még vezethetem is!
Telken belül tarthatsz bármennyit,utcán csak műszaki vizsgás (!!) rendszámosat vagy elviszi (!!) a közterületes.
Vácot elhagyva bal kéz felől egy üres de bekerített telken kb. 50 autó áll rendszám és ponyva nélkül.
Bármelyiktől lesne az állatok,veterán Jaguártól Ford Mustangon át Corvette Stingray-ig olyan a paletta.
Ott eszi meg őket a rozsda...
10:42
@
Egy büdös szót nem szólhat azért a szomszéd ha én 10 autóval parkolok a kertemben. Ugyanis semmi köze hozzá. Amíg nem folyik az olaj és nem szennyezi a talajvizet addig köze nincs hozzá. Én se mehetek be a jegyzőhöz feljelenteni a bal szomszédomat, hogy milyen kurv@ randa giccses kertitörpéket rakott a kert közepére, ahogy a jobb szomszédomat sem, amiért lebetonozta a kretén az udvarát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!