Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 2011 Szeptembertől megszűnik...

2011 Szeptembertől megszűnik a rutin vizsga (B. Kat. )? Ez igaz?

Figyelt kérdés
2011. aug. 29. 11:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Honnan szednek az emberek ilyen idióta infókat?

Hol tanulnák meg a parkolást, a megfordulást, a tolatást, az emelkedőről indulást stb.? Mit gondolsz? Kivisznek egy valódi parkolóba és mások autóját összetörve tanítják meg a két kocsi közé parkolást? Ekkora hülyeséget még nem hallottam.

Sőt! Eltörlik az egész autó vezetés oktatását. Bemegy az ember a hivatalba és csak igényelni kell a jogsit.

Én még pszicho tesztet is bevezetnék, és a gyenge idegrendszerű embereket nem engedném az autó közelébe sem.

Egyébként olyanról volt szó, hogy minimum 8 általános elvégzése kötelező lesz hozzá. Talán egy érettségi sem ártana...

2011. szept. 9. 01:38
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, megértettem hogy nem törlik el de még mindig csak a vizsgáról volt szó nem az oktatásról.
2011. szept. 10. 09:09
 13/13 anonim ***** válasza:
Én épp az elmúlt napokban kérdeztem erről oktatómat. Még nem biztos, de lehet, hogy meg fog szűnni. Ettől függetlenül azonban még mindig meg lesz tartva az oktatás a rutinpályán, viszont a forgalmi vizsga minimum időtartama több lesz, ott fognak számonkérni a feladatokból, és gondolom, nem 4700 forinttal (mostani rutin vizsgadíj) lesz drágább.
2011. nov. 6. 07:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!