Auto radiot hogyan kell bekotni?
ha meg a memóriavezetékét is a gyújtásra kötöd, az kész öröm, mert soha az életben nem fog eltárolni egyetlen csatornát, beállítást sem. főleg, ha fordítva kötöd be a gyújtás-memória vezetékeket. az is szép baleset, mert elsőre nem ugrik be, hogy meg kellene fordítani, mert látszólag jól működik... normális fejegységnél meg lehet fordítani a két szálat, hogy autótipustól függően jó helyen legyenek a betáp vezetékek az iso csatlakozóban. (persze ehhez olyan fejegység kell, aminek a gyártója nem gyárt porszívót.)
béla voltam.
☻
/▌\
/ \
Csak egy jó tanács.
Ha nem értesz hozzá szakszervizzel köttesd be, ugyanis új készülék esetében, ha bármi gond van csak akkor érvényes a garancia ha a szakszervizben történt beszerelést számlával tudod igazolni, aminek a másolatát csatolni kell a garancialevélhez.
Ha nincs számlád a beszerelésről ugrik a garancia!
Mellesleg ez bele van írva a garancia levélbe is a Jótállási feltételek című fejezetben. Szó szerint idézve:
CSAK SZAKSZERVIZBEN BESZERELT KÉSZÜLÉKRE VÁLLALUNK GARANCIÁT!
Kérjük a jótállási jegyen a szakszervizben végzett munkavégzést igazolni.
Csak az emberek lusták végig olvasni, amikor meg gond van csak csodálkoznak, hogy a bolt vagy a szerviz elküldi őket a sóhivatalba..
Nem egy óriási összeg a beszereltetés nekem 2000 ft ért szerelték be, és ha bármi gondom van bátran mehetek reklamálni, és érvényesíteni tudom a garanciával kapcsolatos jogaimat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!