Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Suzuki Swift felújítása...

Suzuki Swift felújítása mennyibe kerülne?

Figyelt kérdés
Az első szériás autó, évjáratát nem tudom pontosan. Az első idomok hiányoznak róla, motorja elvileg működik, de már kb 3-4 éve áll egy helyben, mindenféle időjárási viszontagságoknak kitéve. Törött autó. 100-200 ezerből kijönne a felújítás ?
2011. aug. 28. 17:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Azt akkor még elkéne vinni forgalomba helyeztetni, műszakiztatni.. Én nem költenék rá, az fix! Nem éri meg.
2011. aug. 28. 17:06
 2/12 anonim ***** válasza:
0%
vegyél asztrát aprópénzért németből szlovák rendszám és jónapot
2011. aug. 28. 17:18
 3/12 anonim ***** válasza:
250 ért már kapsz normálisan kinéző '95 körüli swiftet érvényes müszakival. Alkudozol egy kicsit és 250ből megúszod átírással. Felesleges tákolni egy töröttet, főleg ha az egy papír swift.
2011. aug. 28. 18:28
 4/12 anonim ***** válasza:

"vegyél asztrát aprópénzért németből szlovák rendszám és jónapot"

én meg azt mondom ne vegyen Fapados astrát.

a swift felújítása nem érné meg ez biztos. de kérdés, neked mire kell. bontott alkatrészekből egyébként meg lehet oldani, bár tudni kellene, hogyan áll az autó. mi sérült rajta, lehet húzópadra is fel kell tenni. a szlovák rendszámot meg felejtsd el, meg fognak vele szopatni, ráadásul adócsalás. fapados astrát meg nem vennék, annál a swift is jobb. az MK1-es swift egyébként is kényelmesebb, mint az MK2-es. töréstesztre meg a híres FFFFFapados astra is olyan, mint a swift, ne higgy a hülyéknek, csak mert nagyobb, szarul gyűrődik, nem nyeli el az energiákat ütközésnél, ami ugyanannyit ér, mintha a swiftben ülnél.

béla voltam.

/▌\

/ \

2011. aug. 28. 18:35
 5/12 anonim ***** válasza:
0%
Te egy senki vagy:)
2011. aug. 28. 19:21
 6/12 lodarazs ***** válasza:
Senki, a hozzá nem értő hozzászóló.
2011. aug. 28. 20:01
 7/12 anonim ***** válasza:
bizonyára nem értek hozzá.
2011. aug. 28. 20:03
 8/12 anonim ***** válasza:
Bocs te senki, de nekem ez a szakmám.
2011. aug. 28. 20:06
 9/12 anonim ***** válasza:
nekem is ez a szakmám, kedves tibor 95... a 95 a születési évedet szimbolizálja, tehát jó régen lehetsz a szakmában... 16 évesen biztosan többet tudsz nálam...
2011. aug. 28. 20:09
 10/12 anonim ***** válasza:

majd el felejtettem, kijavítanám a mondatodat:

"bocs senki bácsi." így helyes.

2011. aug. 28. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!