Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Érdemes 10 éves Audi TT-t...

Érdemes 10 éves Audi TT-t vásárloni? Milyen hibái lehetnek? Alkatrészek mennyire drágák? Ill. mennyire nehéz alkatrészhez jutni? 18 éves vagyok. Első autóm lenne.

Figyelt kérdés
Ilyesmire gondoltam: [link]
2011. aug. 28. 16:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
vedd meg nyugodtan,nem minden esetben számit az hogy hány éves, karbantartástól függ.Én 1 ével ezelőtt vettem meg a nissan skyline r33--omat amire 3 évig sóhajtoztam,3 milláért és 15 éves.
2011. aug. 30. 18:58
 12/14 anonim válasza:
50%

Én 38 éves vagyok és nekem is tetszik ez az Audi TT. Gondolkozom rajta, hogy vegyek e ilyen kocsit. Tudatában annak, hogy bizony elég drága autó, annak ellenére, hogy 15 éves gép, még mindig tartja az árát szépen. Amit én kinéztem, az egy 1.800ezer forintos áron van. 224LE.

Nekem már volt autóm régebben és sokat vezettem már, munkámnál fogva korábban otthon Magyarországon.

Én is csak azt tudom mondani, mint a korábbi hozzá szólók, hogy egy 18 éves fiatalember ne akarjon ilyen autót venni magának, első kocsinak semmi képp, különben az árokban leszel vele könnyen.

előbb olcsóbb autót nézzél magadnak és kissebb teljesítményűt.

érdekesnek tartom, hogy az ilyen fiatal srácok egyből ilyen autóval szeretnének kezdeni. Persze a lányok hódítása a cél, illetve az erő legyen veled szindróma :)

Ráérsz még vele szerintem is. Ráadásul egy ilyen autónak a fentartása tényleg drága dolog. Én is meggondolom, pedig nekem nem lenne nehéz fentartani egy ilyen autót londoni fizetésből.. ha érted mire gondolok.

Szép autó, csajozós gép az tény, de egyben koporsó is lehet, persze bármilyen másik autó is veszélyes lehet, akinek nincs kellő rutinja a közlekedésben.

A te döntésed, tégy belátásod szerint.

by: Sándor Kristóf Christopher (Londonból)

2015. szept. 13. 13:10
 13/14 anonim válasza:

"Vegyél egy olcsó autót" ilyenkor nehezen tudom eldönteni, hogy az irigység vagy a józan ész szól belőletek, de sok válaszolónál az elsőre tippelnék... Először is leszögezném, hogy bármilyen autóban meg lehet halni. Aztán meg az mk1-es TT az akkori (4-es) golf alapjaira épített autó, ergo nem egy nagy ördögösség fent tartani.

Menjünk vissza a kérdés idejébe. A fiatalember 18 éves, tanuló és Ő, vagy a szülei rendelkeznek az autó megvételéhez szükséges pénzzel, talán futja még ha szükséges új gumikra is (4 évszakost ajánlom, később kifejtem milyen helyzetben) és még talán az olajak és a vezérlés cseréje is belefér. Elméletben van egy frankó autója. Mivel tanul és emelett diákmunkát is vállal és még fiatal is, biztos nem fog évi 5-10ezernél többet menni. Ennyi kilométerre elég a 4évszakos abroncs, az új vezérlés évekig jó, az olajat is elég évente cserélni. Na már most, ha normálisan vezet, akkor kisebb eséllyel lesz nagyobb baja egy TT-ben, mint mondjuk egy opel corsaban vagy egy suzuki swiftben, vagy hasonló viszonylag rossz töréstesztű autóban. Ha pedig felelőtlen sofőr, kihajt mások elé, butaságokat csinál, akkor azt bármilyen autóval meg tudja csinálni.

Én amondó vagyok, ha megteheti, hogy legyen egy TT-je, munkával fent is tartja (legalább kitartásra nevelődik) és még tanul is, akkor miért ne lehetne neki?

Mindenkinek balesetmentes kilométereket kívánok és aki szerint olcsó, gyengébb autó a biztonságos, az vegyen magának olyat!

2018. jan. 4. 19:12
 14/14 anonim válasza:

Hú utolsó, szépen kifejtetted a véleményemet! :)

Szerintem is, még így 7 év elteltével is érdemes venni. Nem egy olcsó autó, de arányosan sokkal kevesebbszer van vele baj. Emellett van Toyotánk és Suzukink is itthon, mivel jó gazdáik vagyunk így soha , semmi komoly bajuk nincs, mindegyik 10-en éven felüli autó, de gyakorlatilag szalon állapot. Nagyon függ az autó szopóroller kereke a gazdáitól is.

Sokat fogyaszt a TT? Suzuki is simán bekapja a 8 litert olykor, és meg nem is megy úgy ahogy a TT. :)

Drágábbak az alkatrészek hozzá, tény, viszont később is kopnak benne, minőségibb anyagokból készülnek, de ugyanúgy kell törődni vele, mint a tévhitekkel körbeszőtt Suzukit és Toyotát, hogy nagyon strapabíró (mert tényleg az), és soha nem kell szervizelni.

2018. febr. 5. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!