KTM Duke 125 végsebessége? Tuningolható?
Tuningolható, 100-105-öt megy (de nem is a sebesség hajszolására van). Szerintem a valaha gyártott legjobb 4T 125-ös. Nagyonjó a futóműve, és jól gyorsul. A váltója kicsit hosszan áttételezett (természetesen ennek oka van), de ha ez gondot jelent, és tuningolni akarod, akkor hátra egy nagyobb lánckerékkel, vagy előre egy kisebbel orvosolhatod. Lehet tuningolni, sok tuning-alkatrészt gyártanak hozzá. Google a barátod több teszt van a géppel.
hát az elég gyenge :DD nagyon szép motor, csak nekem úgy tünik,hogy lassú :DD Mármint a robogóm megy kb 95öt :)
és kb meddig lehet tuningolni ? mi a végsebesség,ahonnan már nincs tovább?
Ez nem egy gyorsasági, hanem egy supermoto, ami nem a sebességről, hanem a gyorsulásról, stabilitásról, irányítthatóságról ismert inkább. Addig tuningolod, ameddig pénzed van rá. A blokkját át lehet alakíttatni egy jóval nagyobb blokkra, amivel tuti jobban megy, és szerintem többet is. Ha olcsóbb tuningban gondolkodsz, akkor a lánckerekek méretével kihozhatsz belőle jobb gyorsulást, vagy nagyobb végsebességet (mind2 egyszerre nem megy). A tuningok alatt főként a külsőt értettem. Ledeket árulnak a tank oldalára, markolatvédő, motorvédő...
[link] szerintem ez így elég mutatós összkép :)
[link] -tudtommal így néz ki a gyári. Meg féktárcsát vehetsz hullámosat, stb...
értem. csak attól félek,hogy kapok egy DUKE-t, és gyors megunom. Sajnos ezvolt az Aprilia SR-rel is, bár váltós meg automata közt iszonyat nagy a különbség,és a váltós javára :DD
amúgy,tanuló motor lenne,amit hosszabb ideig szeretnék használni,nem 1-2 szezon után lecserélni.
a kérdésem még annyi,hogy szerinted élvezetes hajtani,mármint nem unalmas,azmellett h csak 105-110et megy?
Nagyon szép motor, magas vagyok,azért akarok mindenképp valami supermotot, sportmotor szóba sem jöhet : ) válaszodat előre is köszönöm
haha :P vicces vagy : ) nagyon pofás motor, sokan mondják hogy kezdő motornak megfelelő, legnagyobb álmom egy ilyen,hosszú utakon meg nemigen hajtanám,max 10-15 km-ket : ) a lényeg nekem,hogy kezelhető legyen, ne verjem vele össze magam az első sarkon.
majd ha megunnám ,akkor odaadom 1 - 2 körre :) ment a zöld kezecske,rendes vagy. További szerencsés és élményekkel teli motorozást : )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!