Milyen motorom legyen az alábiak közül amiket fel soroltam?
Azon töprengtem hogy milyen motorom legyen és b 10-15 DB sikerült ki választanom íme a motorok:Honda CBR 900RR 1999-es,Honda CBR 1100X 2002-es ,Suzuki GSXR 1100 IHI turbo-oval szerelve 1989-es ,Suzuki GSXR 1300 Hayabusa 2002-es
Yamaha R1 2000-es,vagy Suzuki TL 1000 1999-es.Ezek közül tehát melyika jobb fentartásilag meg fogyasztásilag természetesen mind használt motorok!a Válaszokat előre is köszönöm további szép napot
Hayabusa 2002-es mert a kedvencem :)
de szerintem menj fel motoros honlapra a csetelok kozul lehet tudnak neked segíteni..
Sok sikert!
21/L
A turbosat felejtsd el.Olyan motort kell venni,ami gyári és nincs belepiszkálva.
A Hayabusa szerintem egy tölhő nagy motor.Felesleges és ezenkívül nem is túl szép.Az R1-es jó motor.Jól megy,ügyes,szzerintem kimondottan szép,de sokan panaszkodnak rá./váltóproblémák,olajfogyasztás,benzin fogyasztás.stb.,JA!R6-ost ne vegyél mert az ugyan ez --azzal a kulonbséggel hogy nem megy az R1-hez képest,viszont a fogyasztása 600-hoz képest nagyon magas./
A TL speciel nekem tetszik,V2-vel élvezet menni,de sokat fogyaszt és állítólag ezek a V2-es blokkok nem igazán váltak be.-nem tartósak.
Az XX jó motor,nyomatékos,dual fék meg minden---jó,de szerintem olyan mint egy vonat.
RR--picit elmarad a kortársaitól mint teljesítményben ,mint formájában,de szerintem ez a legszebb és legidotállóbb formájú.nekem volt már 2 is./92-es és 2000-es/nem a legerosebb,de
Nagyon barátságos,használható,simán el lehet vele járni 5,5 literrel és persze a 99-esnek a motorja muzsikál.öröm hallgatni.
GSXR a BEST
de am a hayabusha a Gsxr tipus legnagyobb tagja szoval azis gsxr
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!