Külföldi rendszámos autóhoz kiskapukat tudtok?
fizesd ki a regisztrációs adót adócsalás helyett, és nem lesz kiskapu. tudom, szemét ország, szemét törvényekkel, de a törvény az törvény. még az ilyen sz@rháziakra is vonatkozik, akik megtehetik, hogy luxusautót vegyenek, de adót, azt nem akarnak fizetni.
béla voltam
☻
/▌\
/ \
Nem jól tudod. A P-s rendszámot. De az amúgy is macerás és viszonylag drága és a rendőrök (mivel a P-s nincs műszakíztatva jogosan és indokoltan) állandóan megállítják.
A Szolvák cégek rá vannak állva hogy csinálnak legit alapot (persze hazugság hogy ~180+ oda át vagy).
De a legegyszerűbb helyet az is jó ha bármilyen szar olcsó falusi lakóingatlan veszel Szlovákiában, amiről akár ellehet hinni hogy valaki fél éveket, ott lakik és már csak azt kell esetleg hazudni hogy kin de akár máshol laksz féléveket. ÉS akkor jogos a szlovákrendszám. ;)
Az első egy barom. Miért akarja hogy a te pénzed is ellopja egy állambácsi "által" "alkalmazott" ember?
Talán mert az övét már ellopta. Szomszéd tehene effektus.
Direkt nem szlovák rendszámosra gondoltam, mivel azt hallottam, hogy azokra most nagyon ráfognak állni a rendőrök..
De ha pl: Egy német rendszámos autót veszek, amin van friss műszaki, meg biztosítás (persze kinti) akk azt meddig használhatom itt biztonságosan? Vagy mivel külföldi rendszámos, és az első rutin ell-nél megnézi az irataim, látja h magyar lakcím stb, akk bele is tud kötni?
Hirtelen ennyit találtam:
Veszel egy kis házat Németországban és bejelented állandó lakhelyednek.
Ha ezzel megvagy akkor már vehetsz német autót és közlekedhetsz is vele Magyarországon.
A biztosítást Németországban kell kötnöd és műszakira is oda kell átvinned.
Szerinted a német rendszámos kocsikra nem fognak ugrani a rendőrök? Benzinkúton dolgozok, a német rendszámos kocsik 95%-a a környéken lakik... Ugyanaz mint a szlovák.
Inkább ne bújj ki az adófizetés alól! Tudom, hogy lehúzás a regadó, de ez egy ilyen ország.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!