Vennetek egy PORSCHE 996 CARRERAT?
Figyelt kérdés
Az a helyzet h en porsche fanatikus vagyok es egy ismerosom nekem adna a porschejet.Nagyon jol karbantartott,csak attol felek hogy majd nem tudom kihasznalni.Nem is draga csak 14.000 euro ami nem draga egyilyen autoert de azert elegge kimeritene a csaladi kasszat.Szoval varom a kritikaat , velemenyeket.2011. aug. 27. 12:20
1/12 anonim válasza:
hát olyan 4 millióért lehet róla szó
2/12 anonim válasza:
Háth. Ha megvan rá a készpénz, akkor igen. De ebben az időszakban hitellel nem. De ha tehetném meg. :) Annyit megér.
3/12 A kérdező kommentje:
Megvan a penz.:)Volt meg azelott egy honda accordom az eladtam es hozzatettem meg nemi penzt.Holnap hozzak is a porschet.
2011. aug. 27. 12:50
4/12 A kérdező kommentje:
Meg johetnek a velemenyek kritikak:)
2011. aug. 27. 13:13
5/12 anonim válasza:
Szerintem elöbb azt tisztázd le mire kell az a Porsche.
Száguldozni vagy élvezni a társaságát, mint egy jó bornak?
A Porsche egy életérzés.
Én csak második autónak ajánlanám.
6/12 anonim válasza:
Én annyiért simán megvenném,de előtte nézesd át mindenképp, lehet hogy egy szanszéthajtott és azért adja olyan olcsón
8/12 A kérdező kommentje:
meg es nagyon jo vigyazni fogok ra
2011. szept. 9. 20:59
9/12 anonim válasza:
Akkor használd egészséggel:) Raksz fel képeket róla léccives?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!