Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a teendő, ha nem fér el...

Kevin42 kérdése:

Mi a teendő, ha nem fér el még az "A" típusú elsősegélydoboz se a segédmotoromba? (kép lent)

Figyelt kérdés

Az ülés alatt nincs kialakítva bukósisak tartó, emiatt az elsősegélydoboz sem fér el. Gondolom sokan fogják mondani, hogy "akkor ennyi erővel bukót sem kell felvenni?", de azt ügye mindenféleképpen muszáj megoldanom.

Köteles vagyok mindig táskát vinni magammal, és beletenni az elsősegélynyújtó dobozt?

[link]

[link]

2011. aug. 26. 14:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem, nem vagy köteles táskát vinni magaddal. Akár a nadrágzsebedbe is belegyömöszölheted az elsősegélynyújtó felszerelést, a lényeg, hogy nálad legyen, ha szükség van rá. Vagy inkább be tudd mutatni a rendőrnek, ha kéri, mert itthon ez a fő motiváció. Úgy oldod meg, ahogy akarod, ha fel tudod gumipókozni valahová, az is jó, ha nejlonszatyorban a kormányon lóg, az is (én szóltam, hogy be fogja kapni a kerék), de a legcélszerűbb talán az, ha hátizsákban viszed magaddal.
2011. aug. 26. 14:30
 2/5 tetro ***** válasza:
soksok éve motorozom. soha nem kérték el tőlem az elsősegélyt dobozt. és azt gondolom, hogy az A csomaggal segítséget se lehetne nyújtani. nincs is benne lényegében semmi. szerintem amúgy robogók 99%-ban nincs elsősegély csomag.
2011. aug. 26. 14:38
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Abba esetéeg tud még vki segíteni, hogy forgalmi vizsgán is be kell mutatni a napi első indulás előtti kötelező motor elenőrzést
2011. aug. 26. 14:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem az előző motoromban nem volt mivel ott tényleg sehová nemtudtam volna rakni ( túra-enduro gép volt) meg csak 1 elsősegély csomag van amit még 78ban adtak az egyik motorunkhoz :D De a mostani gépembe majd veszek és begyömöszölöm valahová. Amúgy meg elsősegélydoboz? Az "A" típusú elsősegély csomag ilyen kis vászon táskába van összelehet gyűrni meg lapítani :D
2011. aug. 26. 14:53
 5/5 anonim ***** válasza:
És igen, rutin és forgalmi vizsgán is ellenőrizni kell a dolgokat. (Gumi, kormány, világítás, fék, rendszámtábla... nemrég raktam le Ak-ra és se rutinon se forgalmin nem kellett ellenőrizni. Ennyit a oktatás színvonaláról. Na mindegy leglább evvel is megkönnyítették a dolgom.)
2011. aug. 26. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!