Hol vehetnék balkormányos Nissan Skyline R34-est (fekete színben)?
Figyelt kérdés
A kérdés így szólna: "Tud valaki balkormányos Nissan Skyline R34-est (fekete színben)?" Csak így nem engedte kiírni.
Bár még jogosítványom sincs, de nagyon szeretnék egy ilyen autót magaménak tudni. Bízok benne, hogy valaki tud segíteni. Köszönöm
2011. aug. 26. 00:26
11/21 anonim válasza:
Ennek az árából többet érne, ha vennél egy olyan autót, amivel megtanulsz vezetni.
12/21 A kérdező kommentje:
De olyan autó van a családban. :)
2011. aug. 26. 16:49
13/21 anonim válasza:
na mind1, szerintem fix, hogy nem találsz bal kormányos verziót amit meglehet venni, de attól sok sikert a kereséshez!
14/21 A kérdező kommentje:
Balkormányos akad bőven, tegnap keresgéltem, találtam kábé húszat. Köszönöm. :)
2011. aug. 26. 18:37
16/21 A kérdező kommentje:
Ez miért fontos? '98-ban születtem.
2011. aug. 26. 20:39
17/21 anonim válasza:
Hát ilyen idősen én is gondolkoztam ilyen dolgokon, sőt 1-2 éve, mielőtt a jogsit megszereztem E osztályos mercedest szerettem volna venni (98 körülit) de benőtt a fejem lágya, neked is befog:)
18/21 A kérdező kommentje:
A másik autó, amit szeretnék, az a Mitsubishi Lancer Evo X. Ez a kettő közül szeretném valamelyiket. :)
2011. aug. 26. 23:29
19/21 anonim válasza:
Nekem lassan 2 éve van jogsim, de a mai napig egy R34 GT-R ről álmodozok. Bár egyre jobban kezd tetszeni az R33is, amióta láttam élőben. Kezdő autónak felejts el egy 400lovas dögöt. Nekem 150ló van popsi alatt(C-klasse Mercedes), az is tud csúnya dolgokat művelni avatatlan kezekben. Nem hogy egy Skyline... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!