Gilera dna 50 vagy rieju rs1 50 evolution?
nekem is...két okból...1: 2 centivel alacsonyabban van az ülés. 2: nem egy szintben van az ülés és a kormány.. :)
kössz a válaszokat!!!
Nekem pont ellenkező a véleményem mint itt sokaknak. A Dna nem akar nagymotornak látszani. A rieju viszont annál inkább. Úgy néz ki mint egy sportmotor, de amikor elmegy melletted azzal a kávédaráló hangjával, na meg a papír vékony gumijaival...Hát az inkább szánalmas. A Dna szerintem jobban is illik egy lányhoz. Nem is szólva a fenntartási költség különbségéről. Ha normális Dna-t tudsz venni, azzal semmi gond nem lesz. A rieju-t meg kenegetheted, olajozgathatod, cserélheted a láncot stb.
Itt inkább az a kérdés, csak szeretnél kicsit motorozni, vagy meg akarsz tanulni, mert később pl szeretnél nagyobbra váltani. Ebben az esetben nem jó a Dna mert automata váltós, így nem készít fel a nagyobb motorra. A rieju-n viszont szépen meg tudod tanulni a váltogatást stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!